Maltti on valttia lihaa valmistettaessa, julkkiskokki muistuttaa.
Päätyykö lautasellesi kerta toisensa jälkeen kuiva ja sitkeä pihvi? Jos näin on, ei hätää, sillä huippukokin vinkeillä sinustakin voi kuoritua varsinainen pihvimestari.
Independent-sivusto kysyi itävaltalais-yhdysvaltalaiselta julkkiskokki Wolfgang Puckilta vinkit ravintolatasoisen pihvin paistamiseen kotioloissa. Täydellinen pihvi syntyy kokin mukaan seitsemän muistisäännön avulla. Näitä vinkkejä noudattamalla et voi mennä metsään!
1) Osta laadukasta lihaa
Hyvä pihvi syntyy laadukkaasta lihasta. Mutta toisin kuin moni ajattelee, sisäfilee ei automaattisesti ole paras ruhonosa pihvin paistamiseen. Miehen mukaan luullinen liha lukeutuu hänen ehdottomiin suosikkeihinsa.
Luullisesta lihasta syntyy miehen mukaan maukas ja ennen kaikkea mehukas lopputulos.



