Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

Sivumaku maissi-kanapannu
Sivumaku-blogin maissi-kanapannu on loistava lohturuoka. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen kokkasi Yhdysvaltain etelävaltioista inspiraationsa saanutta maissi-kanapataa. 

Sivumaku-ruokablogia MTV:llä pyörittävä Jani Kinnunen päätti hyödyntää elokuun kotimaisen maissisesongin ja kokkasi mehevää maissi-kanapataa. 

– On aina hienoa löytää loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti ja toimii niin arjen heikkoihin hetkiin kuin illanistujaisiinkin. Jenkkien syvästä etelästä makua ammentava kanaruoka valmistuu yhdellä pannulla, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnunen suosittelee testaamaan kotimaista maissia, jonka maku on hänen mukaansa raakanakin hämmästyttävän makea. Ohje onnistuu kuitenkin tarvittaessa myös vaikka pakastemaissista. 

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: Maissi-kanapannu 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja