Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"
Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen kokkasi Yhdysvaltain etelävaltioista inspiraationsa saanutta maissi-kanapataa.
Sivumaku-ruokablogia MTV:llä pyörittävä Jani Kinnunen päätti hyödyntää elokuun kotimaisen maissisesongin ja kokkasi mehevää maissi-kanapataa.
– On aina hienoa löytää loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti ja toimii niin arjen heikkoihin hetkiin kuin illanistujaisiinkin. Jenkkien syvästä etelästä makua ammentava kanaruoka valmistuu yhdellä pannulla, Kinnunen kirjoittaa.
Kinnunen suosittelee testaamaan kotimaista maissia, jonka maku on hänen mukaansa raakanakin hämmästyttävän makea. Ohje onnistuu kuitenkin tarvittaessa myös vaikka pakastemaissista.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: Maissi-kanapannu
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan