Heti testiin! Janin pikkujoulukana valmistuu edullisesta raaka-aineesta: "Helppo ja herkullinen broileri"
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen korkkasi pikkujoulukauden kokkaamalla helpon broileriruoan.
Sivumaku-ruokablogin pikkujoulukana valmistuu helposti edullisista broilerinkoivista.
– Helppo ja herkullinen broileri kuivattujen luumujen kera sopii kaikenlaisiin hetkiin ja tähän aikaan valmistettuna se henkii väistämättä lämmintä, jouluista fiilistä, Jani Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Jani kertoo rakastavansa runsaita ja rustiikkisia patoja ja pikkujoulukana onkin yksi ateria lisää tässä kategoriassa.
– Olen käyttänyt aiemmin kuivattuja hedelmiä lähinnä Lähi-idän ruokiin, mutta tämän ruoan makumaailma vie muihinkin paikkoihin maapallolla. Makumatkan kohdetta voi johdatella helposti lisukkeilla.
Pikkujoulukana maustetaan erilaisilla yrteillä ja haudutetaan punaviinissä ja kanaliemessä.
Katso resepti Sivumaku-blogista: Pikkujoulukana
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut