Helppo ja herkullinen kanaresepti – tämän valmistamisessa jokainen onnistuu
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen testasi vastikään intialaisesta keittiöstä tutun herkun, Tikka Masalan reseptiä. Lopputulos oli niin onnistunut, että mies suosittelee blogissaan valmistamaan näyttävää, oranssia kanaherkkua.
– Tämä mausteinen, oranssi curry-ruoka on kermaisuudessaan ja juuri syöjälle sovitetussa tulisuudessaan myös omia suosikkeja Intia-henkisessä keittiössä, Kinnunen kirjoittaa.
– Löysin Saveur-julkaisusta metodin, jolla homma pelitti loistavasti myös samaan iltaan mahdutettuna. Muokkasin sitä hiukan mieleisekseni. Kanapaloja marinoidaan vain puoli tuntia ja ne paahdetaan uunissa ja sekoitetaan vasta lopuksi kastikkeen sekaan,bloggaaja toteaa.
Katso Kinnusen Tikka Masala -resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan