Helppo ja herkullinen kanaresepti – tämän valmistamisessa jokainen onnistuu

flockler-image-sites1668-kana-tikka-masala

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen testasi vastikään intialaisesta keittiöstä tutun herkun, Tikka Masalan reseptiä. Lopputulos oli niin onnistunut, että mies suosittelee blogissaan valmistamaan näyttävää, oranssia kanaherkkua.

– Tämä mausteinen, oranssi curry-ruoka on kermaisuudessaan ja juuri syöjälle sovitetussa tulisuudessaan myös omia suosikkeja Intia-henkisessä keittiössä, Kinnunen kirjoittaa.

– Löysin Saveur-julkaisusta metodin, jolla homma pelitti loistavasti myös samaan iltaan mahdutettuna. Muokkasin sitä hiukan mieleisekseni. Kanapaloja marinoidaan vain puoli tuntia ja ne paahdetaan uunissa ja sekoitetaan vasta lopuksi kastikkeen sekaan,bloggaaja toteaa.

Katso Kinnusen Tikka Masala -resepti täältä.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja