Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!

Munakoisolasagne
Sivumaku-blogin munakoisolasagne saattaa aiheuttaa avioliittoja. MTV

Tämä Sivumaku-blogin suosittu lasagne on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen – ja saattaa aiheuttaa jopa avioliittoja!

Oletko sinä jo kokeillut Sivumaku-blogin hurmaavaa munakoisolasagnea? Kyseessä on kasvislasagne, joka voi todella viedä sydämesi.

– Kutsuin nykyisen vaimoni neljänsillä treffeillä luokseni syömään. Olin kokannut munakoisolasagnea jo pari kertaa aiemmin, joten homma oli kasassa. En edes ajatellut, että kyseinen ruoka on kasvisruokaa, mutta extrapisteethän siitä ropisi huomaamatta. Ja mikä jottei, ruoka on kevyttä, täynnä makua olevaa comfort foodia (ei kuitenkaan laihiskamaa). Haudutettu herkku, joka maistuu silti freshiltä ja jota jaksaisi ahmia vielä kerran lisää, Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kuvailee suosittua reseptiään.

– Mutta muista – kannattaa tarjota vain tositarkoituksella, Kinnunen muistuttaa vielä.

Munakoisolasagnen resepti on yksinkertainen, eikä sen valmistamiseen tarvita sen kummempia kokkaustaitoja. Vuonna 2012 julkaistu, suosituksi noussut resepti on kerännyt kehuja myös blogin kommentointiosiossa.

– Tein, söin ja rakastuin. Onnenkyyneleet t-paidan rinnukseen.Ihanata.Iso kiitos ohjeen julkaisijalle. Tätä tullaan syömään useasti, reseptiä kokeillut Tiina hehkuttaa.

Katso kehutun munakoisolasagnen resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja