Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Helppo ja maukas kanaruoka" – kokeile arjen pelastajaa, joka saa makua pekonista!

Moni valmistaa kanaruokia etenkin arkena.
Moni valmistaa kanaruokia etenkin arkena.
Julkaistu 14.01.2016 15:00
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Jos omaan arkiruokarepertuaariin kaipaa vaihtelua, kannattaa kokeilla Sivumaku-ruokablogia kirjoittavan Jani Kinnusen suosittelemaa italialaista kanareseptiä.

Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan Pollo alla Romanaa. Italialaisittain valmistettu, muun muassa pekonista makua saava kanaruoka on mukavaa vaihtelua klassisille suomalaisille kotiruoille.

– Pollo alla Romana on todellinen klassikko täynnä yksinkertaista italialaista makumaailmaa Välimeren lämmöstä, Kinnunen kertoo.

– Tässä helppo ja maukas kanaruoka säähän ja päivään katsomatta. Kylmään pimeyteen se tuo lämpöä ja väriä, Kinnunen jatkaa.

Katso Pollo alla Romana -kanaruoan resepti Sivumaku-blogista täältä!

Makuja
Toimittajan kuva
Heli Mettänen
MTV Uutiset

Lisää aiheesta:

Testaa Janin maukas ja nopea arkiruoka: "Liikkuu jossain curryn ja pastan välimaastossa"Heti testiin! Janin pikkujoulukana valmistuu edullisesta raaka-aineesta: "Helppo ja herkullinen broileri"Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"Viiden raaka-aineen täydellinen viikonloppuruoka – Jani ylistää: "Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta"Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 17:33
    Jouluruoka

    Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaara

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • Eilen17:10
    Ruokaniksit

    Granaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!