"Helppo ja maukas kanaruoka" – kokeile arjen pelastajaa, joka saa makua pekonista!

polloallaromana
Moni valmistaa kanaruokia etenkin arkena.

Jos omaan arkiruokarepertuaariin kaipaa vaihtelua, kannattaa kokeilla Sivumaku-ruokablogia kirjoittavan Jani Kinnusen suosittelemaa italialaista kanareseptiä.

Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan Pollo alla Romanaa. Italialaisittain valmistettu, muun muassa pekonista makua saava kanaruoka on mukavaa vaihtelua klassisille suomalaisille kotiruoille.

– Pollo alla Romana on todellinen klassikko täynnä yksinkertaista italialaista makumaailmaa Välimeren lämmöstä, Kinnunen kertoo.

– Tässä helppo ja maukas kanaruoka säähän ja päivään katsomatta. Kylmään pimeyteen se tuo lämpöä ja väriä, Kinnunen jatkaa.

Katso Pollo alla Romana -kanaruoan resepti Sivumaku-blogista täältä!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja