"Helppoa ja nopeaa" – näin kanapasta kannattaa oikeasti valmistaa

kantarellipasta
Kanan ja sienten liitto on hyvin toimiva.

Kanapasta on oivallista arkiruokaa, ja sienet ovat erityisen sopiva lisä tuttuun ruokaan syksyihin. Ruokabloggaaja Jani Kinnunen suosittelee lisäämään metsien sienisatoa rohkeasti kanapastan joukossa.

Jani Kinnusen vinkeillä valmistuu sieni-kapris-kanapasta, josta ei makua puutu. Erityisen sopivaa herkkua arkiseksi syötäväksi Kinnusen reseptillä valmistettu pasta on siksi, että se valmistuu nopeasti.

– Tässä sesongin mukainen kanapasta, johon voit käyttää mitä tahansa sienisaalista, jota on metsästä tai torilta lähtenyt mukaan. Toimii toki myös kuivatuilla ja liotetuilla sienillä ympäri vuoden, Kinnunen toteaa.

Bloggaaja kehuu ruokalajia makumaailmaltaan erityisen syksyiseksi.

– Reippaasti makua ja syviä sävyjä, ehkä jopa ripaus syksyä mukana. Helppoa ja nopeaa, arkeen ja juhlaan, Kinnunen maalailee.

Katso sieni-kapris-kanapastan resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.