Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Helppoa ja nopeaa" – näin kanapasta kannattaa oikeasti valmistaa

Kanan ja sienten liitto on hyvin toimiva.
Kanan ja sienten liitto on hyvin toimiva.
Julkaistu 09.08.2016 17:31

MTV LIFESTYLE

Kanapasta on oivallista arkiruokaa, ja sienet ovat erityisen sopiva lisä tuttuun ruokaan syksyihin. Ruokabloggaaja Jani Kinnunen suosittelee lisäämään metsien sienisatoa rohkeasti kanapastan joukossa.

Jani Kinnusen vinkeillä valmistuu sieni-kapris-kanapasta, josta ei makua puutu. Erityisen sopivaa herkkua arkiseksi syötäväksi Kinnusen reseptillä valmistettu pasta on siksi, että se valmistuu nopeasti.

– Tässä sesongin mukainen kanapasta, johon voit käyttää mitä tahansa sienisaalista, jota on metsästä tai torilta lähtenyt mukaan. Toimii toki myös kuivatuilla ja liotetuilla sienillä ympäri vuoden, Kinnunen toteaa.

Bloggaaja kehuu ruokalajia makumaailmaltaan erityisen syksyiseksi.

– Reippaasti makua ja syviä sävyjä, ehkä jopa ripaus syksyä mukana. Helppoa ja nopeaa, arkeen ja juhlaan, Kinnunen maalailee.

Katso sieni-kapris-kanapastan resepti Sivumaku-blogista täältä!

Tykkää Sivumaku-ruokablogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Katin helppo tonnikalapasta sisältää herkullisen yllätyksen: "Ihana ruoka"Törkeän hyvä kantarellipasta! Harri vinkkaa helpon ohjeen arkeen – "Mun yksi suosikeista"Harri Syrjänen vinkkaa taivaallisen ohjeen täyteläiseen sienipastaan: "Kun syksyn pimeys vaatii lohturuokaa..."Harri Syrjäsen helppo pasta – mukana syksyn ehdoton raaka-aine: "Mun yksi suosikeista"Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"Syksyn lämmittävin herkku on tässä! Bloggarin moussaka on yllättävän helppo – ja "pirun herkullinen"!
SivumakuPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”