Illalliseen pettynyt nainen tuomittiin sakkoihin – uhkasi äitinsä henkeä bolognese-kastikkeen vuoksi

spagetti, bolognese
Lihaisa bolognese-kastike ei ollut vegaanista ruokavaliota noudattavan naisen mieleen. Shutterstock

Mukava perheillallinen päättyi katastrofiin, kun vegaanista ruokavaliota noudattava nainen ei voinut sulattaa hänen äitinsä valmistamaa kastiketta.

Italialainen lämmittävä pastakastike, bolognese, on ympäri maailmaa tunnettu ruokalaji, joka voi herättää syöjissään suuria tunteita.

Näin kävi kastikkeen kotiseuduilla Italiassa, jossa vegaanista ruokavaliota noudattava 48-vuotias nainen suuttui toden teolla 69-vuotiaalle äidilleen, joka oli valmistanut illalliseksi tätä lihaisaa ruokalajia.

Paikallisen uutislehden Gazzetta di Modenan mukaan kyseessä ei ollut mikään pieni perheriita, sillä äitinsä luo muuttanut nainen päätyi uhkaamaan äitinsä henkeä veitsellä.

" Lopeta kastikkeen tekeminen tai..."

Tuomioistuimelle antamansa lausunnon mukaan tytär ei ole ollut aistinvaraisissa kosketuksissa eläinperäisiin tuotteisiin, ennen kuin palasi asumaan äitinsä luokse. Tytär kertoo hermostuneensa lihakastikkeen hajuun, joka leijaili pienessä asunnossa useamman tunnin ajan.

– Jos et tee tästä loppua, minä teen. Lopeta kastikkeen tekeminen tai minä isken sinua vatsaan, nainen oli uhannut äitiään.

Kastikkeesta hermostunut nainen on tuomittu maksamaan äidilleen korvauksia useamman sadan euron edestä. Tarina ei kerro, asuuko tytär edelleen äitinsä luona, vai saiko lihakastike hänet muuttamaan pois.

Lähde: News.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja