7:00

Kahden tunnin odotus päättyi katastrofiin – naisen vegaaniaterialle ei voi muuta kuin nauraa

Kahden tunnin ajan vegaanista ateriaansa odottanut nainen ei ollut uskoa silmiään saadessaan lopulta eteensä kuivan sämpylän. 

Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin hyönteisruoan tulevaisuudesta. 

Saksa tunnetaan perinteisesti makkaroiden ja liharuokien maana, mutta nykyisin yhä useampi saksalaishenkinen ruokapaikka on ottanut listoilleen myös kasvissyöjille ja vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Kaikki ravintolat eivät kuitenkaan panosta vegaanisiin vaihtoehtoihin toivotulla tavalla.

Tämän oppi kantapään kautta yhdysvaltalainen Taylor Moonie, joka vieraili perheensä kanssa Floridassa sijaitsevassa uudessa saksalaisessa ravintolassa. 

Muut pöydässä olijat nauroivat naisen ruoalle

Luettuaan ruokalistan läpi, Moonie päätti tilata listalta herkulliselta kuulostavan vegaanisen pretzel-leivän, joka menun mukaan sisältäisi runsaasti kasviksia.

Kaikki sujui aluksi hyvin, kunnes pöytäseurueen ruoat saapuivat pöytää. Kaikki muut saivat ruoat eteensä, paitsi Moonie. Lopulta, kahden tunnin odotuksen jälkeen ruoka vihdoin saapui – eikä se vastannut lainkaan odotuksia. 

– Tilasin ainoan vegaanisen vaihtoehdon ja minulla oli kovat odotukset, mutta sen saaminen vei kaksi tuntia, ja se oli rehellisesti sanottuna halveksuttavaa. Kaikki muut pöydässä olijat nauroivat kun ruokani tuli, ja he kysyivät, haluanko tilata jotain muuta, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lautasella makasi kuiva leipä muutaman vihreän pavun ja parin porkkanapalan kanssa. Ja toisin kuin seurueen muiden annosten kohdalla, Moonien ateria ei sisältänyt lankaan lisukkeita, kuten salaattia ja sipulia.

– Ateriani oli niin kuiva, että minun täytyi upottaa se sinappiin ja hapankaaliin. Kun ryhdyin syömään sitä, se maistui hirveältä, nainen kertoo kokemuksistaan.

Some-päivitys herättänyt runsaasti keskustelua

Sosiaaliseen mediaan kokemuksistaan kirjoittanut nainen on saanut päivitystensä myötä runsaasti palautetta. Osa kommentoijista on yhtynyt naisen raivoon, mutta eivät aivan kaikki. Osa ihmisistä ei voi ymmärtää, miten nainen kehtaa valittaa ruoasta, jonka hän on tilannut ei-vegaanisessa ravintolassa. 

– He eivät ymmärrä, että tämä oli oikeasti listalla. Tätä he tarjoavat vegaaneille, koska he luulevat sen olevan sitä, mitä me haluamme, nainen toteaa vastauksena saamiinsa kommentteihin.

Lähde: Unilad

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja