Et kai sinäkin tee näin spagetille? Italialaismies kauhuissaan: "Tiesithän, että se on laitonta?"

Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun! 0:26 Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun!

Videopalvelu TikTokissa on noussut hitiksi video, jossa italialaismies ”sekoaa” vaimonsa spagetinvalmistustavan takia. Teetkö sinäkin näin?

Yllä olevalla videolla: Muistatko vielä tämän retromainoksen?

Brittilehti The Sun kertoo TikTokin tuoreesta hittivideosta, joka on kerännyt jo lähes 70 miljoonaa katselukertaa. Videolla nainen nimeltä Sarah kysyy italialaiselta mieheltään Carlolta, kuinka paljon spagettia hänen tulisi keittää illalliselle.

Sarah näyttää spagettinippua miehelleen ja katkaisee nipun sitten kahtia, jotta pastat mahtuvat paremmin kattilaan. Tämä saa Carlon suunniltaan.

– Sarah, oletko hullu? Minun täytyy syödä nyt tätä p***apastaa – se on niin lyhyttä!

Sarah kysyy pilke silmäkulmassa mukamas ymmärtämättä, että mitä väärää hän teki. 

– Tämä ei ole spagettia rakkaani. Sinä katkaisit pastan. Tiesithän, että se on laitonta Italiassa?! Carlo vastaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Viraalihitiksi noussut video pariskunnan pastavälikohtauksesta aiheutti kiivaan väittelyn sosiaalisessa mediassa. The Sunin mukaan suurin osa kommentoijista asettautui Carlon puolelle.

– PETOS! eräs TikTok-käyttäjä kiteytti Sarah-vaimon tavan katkoa spagettia italialaismiehen edessä.

– Tuo ääni tuli siitä, kun sydän murtui – ei siitä, kun spagetti katkesi, toinen vitsaili.

"Pastan tulee olla niin pitkää, että se kietoutuu haarukan ympärille"

Slate-lehti päätti kysyä spagetinkatkomisen pyhyydestä italialaiselta kokilta Carolina Garofanilta. Garofanin mukaan spagettia ei tule katkoa, koska se on tarkoitus nauttia haarukkaan käärittynä.

– Näin pitkää pastaa tulee syödä. Pyörität haarukkaa ja pastan tulee olla niin pitkää, että se kietoutuu ympärille, eikä putoa pois. Pastan pitää olla oikein keitettyä, jotta kastike pysyy siinä kiinni ja kastikkeen olla tarpeeksi paksua.

Virallinen tuomio siis on, että spagettia ei tulisi katkoa. Ehkäpä italialaisten olisi syytä tutustua suomalaiseen Raketti Spagettiin.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat