Mainos

Salaatti-illallinen ei miellyttänyt – lapsi soitti kahdesti hätänumeroon

Tämä Kanadassa sattunut tapaus osoittaa, että osa lapsista todella vihaa salaattia.

Katso videolta resepti maistuvaan ceasar-salaattiin.  

Viime viikolla Kanadassa sijaitseva hätäkeskus sai erikoisen puhelun, kun langan toisessa päässä puhui hätääntynyt 12-vuotias poika. Pian selvisi, että pojan "hätä" koski vanhempien tarjoamaa illallista, tarkemmin sanottuna salaattia.

Poika oli ollut niin pettynyt lehtevään ateriaansa, että oli päättänyt ottaa järeämmät aseet käyttöönsä ja soittaa poliisille.

Poika sai oppitunnin hätänumeron käytöstä

Kun ensimmäinen puhelu ei tuottanut tulosta, poika soitti hätänumeroon uudemman kerran varmistaakseen, että poliisit todella ymmärsivät tilanteen vakavuuden. Hän todella vihasi raakoja, rouskuvia vihanneksia.

CBC News -sivuston mukaan poliisi oli lopulta saapunut perheen ovelle, mutta sen sijaan, että he olisivat arvioineet perheen illallista, he päättivät pitää pojalle oppitunnin hätänumeron käytöstä. Toivottavasti poika otti opikseen siitä, että hätänumero ei ole linja, johon voi valittaa epämiellyttävästä ateriasta. 

Tämä ei suinkaan ole ainoa tapaus, jossa ruoka on johtanut hätäpuheluihin. Muutama päivä sitten uutisoimme naisesta, joka otti yhteyttä hätäkeskukseen viivästyneen pizzatilauksen vuoksi. Entä muistatko mystisen pizzapommittajan tapauksen?  

Lähteet: CBC, NyPost

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja