Pizzasta löytyi piilotettu yllätys – nainen syyttää ravintolaketjua tahallisesta sabotaasista: "Täysin järjetöntä"

take away pizza kasvispizza
Shutterstock

Vegaaniaktivistina tunnettu nainen syyttää pizzeriaa ”tahallisesta sabotaasista” löydettyään tilaamastaan kasvisateriasta kanaa ja makkaraa. Naisen mukaan liha oli piilotettu taitavasti täytteiden alle, joten kyse ei voinut olla vahingosta.

Englantilaisen JayJay Palmerin, 26, mukaan hänen puolisonsa teki henkilökunnalle hyvin selväksi, ettei hän syö lihaa, ennen kuin he jättivät ruokatilauksensa paikalliselle ravintolalle. Tästä syystä nainen järkyttyikin toden teolla löydettyään maissia ja sieniä sisältävästä kasvispizzastaan lihan ja makkaran paloja.

Ruokavaliostaan ehdottoman naisen mukaan kyse ei voinut olla vahingosta, vaan teko oli hänen mukaansa tahallinen.

– He olivat pilkkoneet makkaran paloja pienemmäksi ja tunkeneet niitä sienien alle, Palmer väittää Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lihaisasta pizzasta järkyttynyt nainen kertoo tunteneensa tapauksen jälkeen sekä vihaa, syyllisyyttä että pahoinvointia.

Kokemusta ei ainakaan parantanut se, että myöskään pizzan seuraksi tilatut nachot eivät täyttäneet odotuksia. 

– Myös minun nachoni oli murskattu pieniksi paloiksi, samanlaisiksi, joita yleensä löytyy pussin pohjalta, Palmer lisää.

Tapauksen tahallisuus aiheuttanut kiistaa

Tapauksesta valituksen tehnyt Palmer kertoo ravintolan johtajan pahoitelleen tapausta ja tarjonneen heille uutta ateriaa, josta pariskunta oli kuitenkin kieltäytynyt luottamuksen puutteen vuoksi. Nainen kertoo ottaneensa yhteyttä myös ravintolaketjun pääkonttoriin, jossa tapausta luvattiin ryhtyä selvittämään. 

Pahoitteluista huolimatta nainen kokee, ettei hänen valitustaan otettu vakavasti.

Pizzeriaketju Dominon tiedottaja kertoo pahoittelevansa tilannetta ja kertoo ketjun tarjonneen naiselle hyvitystä, josta hän oli kuitenkin kieltäytynyt.

– On täysin järjetöntä väittää, että tämä oli tahallista, tiedottaja kommentoi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!