"Hyvin yksinkertaista!" – näin teet täydellisen kastikkeen pekonille
Keittiömestari Risto Mikkola valmisti Huomenta Suomen uudessa Grilli-sarjassa grillipekonille makean kastikkeen.
Suolaisen pekonin seuraksi sopivat erityisen hyvin makeat lisäkkeet ja kastikkeet. Loistava esimerkki tästä on helppo srirachakastike, joka valmistuu samalla, kun pekonit kypsyvät vaikkapa grillissä.
– Tämä on hyvin yksinkertaista! keittiömestari Risto Mikkola hehkuttaa.
Makea srirachakastike pekonille
½ dl valkoviinietikkaa
½ dl Shriracha-kastiketta
½ dl vettä
1 ½ dl ruokosokeria
Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia.
Penslaa pekonit makealla Shriracha -kastikkeella.
Katso videolta, kuinka makea srirachakastike valmistuu pekonille!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan