"Huikean hyvä" inkiväärishotti valmistuu helposti Harri Syrjäsen ohjeella – "Kuulemma pitää flunssan poissa"

Näin valmistuu inkiväärishotti Harri Syrjäsen tyyliin 0:40 Näin valmistuu inkiväärishotti Harri Syrjäsen tyyliin
Katso videolta, kuinka helposti inkiväärishotti valmistuu!

Mitäpä jos aloittaisit päiväsi inkiväärishotilla?

Sinkin ja C-vitamiinin lisäksi myös inkiväärin uskotaan helpottavan flunssan oireita, ja sitä onkin käytetty rohtona jo tuhansia vuosia. Lue lisää inkiväärin kaikista terveysvaikutuksista täältä.

Kätevä ja monen suosima tapa yrittää pitää flunssaa loitolla onkin nauttia aamuisin shottilasillinen inkiväärijuomaa. Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen on jakanut Instagramissa oman reseptinsä helppoon inkiväärishottiin. 

– Kuulemma pitää flunssan poissa. Oli aika kalliita kaupassa valmiit inkiväärijuomat, niin ajattelin, ettei voi olla kummoinen homma tehdä itse. No ei ollu, kaikki myllyyn ja virrat täysille. Tuli huikeen hyvää, kokki kehui viime vuonna Instagram-julkaisussaan.

Katso Syrjäsenkin tähdittämän Kokkisodan kaikki kaudet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!

Jos oma jaksaminen ja vastustuskyk mietityttää, älä unohda kiinnittää huomiota ruokavalioosi. Aiemmin olemme kertoneet ravitsemusterapeutin vinkkaamista, vastustuskykyä parantavista ruoista.  Myös liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka on antanut vinkkejä siihen, mitä runsaasti vitamiineja ja hivenaineita sisältäviä ruokia ihmisten kannattaisi nauttia ylläpitääkseen jaksamistaan.

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat