Harri tuunasi lempikotiruokansa "supersimppeliksi" versioksi: "Tajuttoman hyvää"
Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa jälleen herkullisen ja helpon pastareseptin. Tällainen on yhden kasarin nakkistroganoff.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä.
Nyt tv-kokki on tehnyt yhden kasarin version nakkistroganoffista, jonka mies kertoo olevan lempikotiruokansa.
– Nyt monen kuukauden miettimisen jälkeen muokkasin sen one pot -kondikseen. Tää on supersimppeli, mut niin tajuttoman hyvää, kokki kehuu.
Katso resepti: Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff
Aiemmin Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Entä oletko jo testannut kantarelli-pekonipastan tai hirvittävän hyvän riistapastan? Myös kouluruokien suosikki, palermon pasta, sekä kanaa tikka masala taittuvat helpoiksi yhden kasarin ruoiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti