Mainos

One pot -nakkistroganoff on Harri Syrjäsen versio omasta suosikkikotiruoastaan.

Ainekset

  • 300 g nakkeja
  • 300 g pastaa
  • 9 dl mietoa lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pikku nippu timjamia
  • 1 rkl paprikajauhe
  • 1 rkl chilijauhe
  • 2 rkl tomaattipyree
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolakurkku

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff:

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Silppua timjami.
  2. Kaada kasariin oliiviöljyä ja lisää sipuli ja nakit. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe sekä valkosipuli.
  3. Ruskista väri pintaan nakkeihin. Lisää lihaliemi ja kerma ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  5. Lisää timjami ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat potkua, lisää chilijauhetta (suosittelen).
  6. Lisää annoksen päälle suolakurkkua.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja