Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff

Julkaistu 05.11.2021 12:15

MTV LIFESTYLE

One pot -nakkistroganoff on Harri Syrjäsen versio omasta suosikkikotiruoastaan.

Ainekset

  • 300 g nakkeja
  • 300 g pastaa
  • 9 dl mietoa lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pikku nippu timjamia
  • 1 rkl paprikajauhe
  • 1 rkl chilijauhe
  • 2 rkl tomaattipyree
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolakurkku

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff:

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Leikkaa suolakurkku kuutioiksi. Silppua timjami.
  2. Kaada kasariin oliiviöljyä ja lisää sipuli ja nakit. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe sekä valkosipuli.
  3. Ruskista väri pintaan nakkeihin. Lisää lihaliemi ja kerma ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  5. Lisää timjami ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat potkua, lisää chilijauhetta (suosittelen).
  6. Lisää annoksen päälle suolakurkkua.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipastaHarri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen lasagnekeittoHarri Syrjäsen texmex-pastaHarri Syrjäsen pasta carbonara eli "darrapasta"
PastaHarri SyrjänenNopeat ja helpotPastat ja nuudelitPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 28.01.202310:00
    Kasvisruoka

    Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

  • 12.04.202218:34
    Juusto

    Ricottapilvet

  • 08.04.202213:53
    Lohipasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 12.03.202209:30
    Lihapullat

    Harri Syrjäsen lihapullapasta

  • 26.12.202109:00
    Joulukinkku

    Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homejuustopasta