Covid-19-makutestistä älytön hitti: Kaverit eivät uskoneet makuaistin puuttumiseen – mies päätti todistaa asian puistattavalla tavalla

0:58 Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista

Fox News kertoo amerikkalaismiehestä, joka menetti koronaviruksen vuoksi haju- ja makuaistinsa. Kaverit eivät kuitenkaan uskoneet asiaa, joten mies päätti kuvata pitävät todisteet.

Videolla koronaviruksen tyypillisimmät oireet.

Russel Donnelly on yksi monista koronavirukseen sairastuneista, joiden selkein tai jopa ainoa esiintyvistä oireista on haju- ja makuaistin heikkeneminen. Russelilta nämä aistit katosivat hetkeksi kokonaan. 30-vuotiaan miehen kaverit eivät kuitenkaan uskoneet Russelia, kun hän kertoi ruokaelämykseen vaikuttavien aistien olevan tipotiessään. Niinpä hän päätti todistaa asian osallistumalla TikTokin suosittuun Covid-19-makutestihaasteeseen.

Russel latasi TikTokiin videon, jossa syö raakaa sipulia ja valkosipulitahnaa sekä juo shotin sitruunamehua. Videosta tuli välittömästi hitti ja se on kerännyt jo yli 17,3 miljoonaa katselukertaa.Russel kertoo videolla saaneensa koronaviruksen ja menettäneensä makuaistinsa.

– Kaikki kehottavat minua maistamaan jotain ällöttävää, mutta kotoani ei löydy mitään sellaista, joten päätin syödä jotakin mahdollisimman vahvaa ja pistävää, Russel kertoo videolla. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Seuraavaksi hän jo haukkaakin ison palan punasipulista samaan tapaan kuin omenaa. Russelin ilme ei värähdäkään vahvaa sipulia maistaessa.

– Ei mitään, Russel sanoo ja viittaa siihen, ettei todellakaan maista mitään.

Tämän jälkeen Russel tekee saman testin sitruunamehulla ja lopuksi vielä valkosipulitahnalla, joka normaalisti todellakin maistuisi ja tuntuisi erittäin ikävältä suussa.

– Ei mitään. Tämä on hullu virus. 

Ensimmäisen hittivideonsa jälkeen Russel on ladannut muitakin makutestivideoita, joissa maistelee muun muassa Oreo-keksejä wasabilla sekä hammastahnaa appelsiinimehun kera.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja