Amerikkalaisessa leffateatterissa työskennellyt mies esitti kohauttavan väitteen popcorneista: "Sieluuni sattuu"

0:48 Popcorniin uutta potkua: Kokeile pekonia!

Yhdysvaltalaisen tiktokkaajan popcornpaljastus on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa, kertovat Indy100 ja Newsweek.

Videolla ohje herkulliseen pekonipopcorniin!

TikTok-videoita nimimerkillä @thatcoolguy.25597 tekevä June Long väittää, että amerikkalaisten leffateatterien pienet ja keskikokoiset popcornlootat ovat samankokoisia. Väitteensä tueksi hän kuvasi videon, jossa esittää kuvitteellisen asiakaspalvelutilanteen.

June näyttää videolla kuvitteelliselle asiakkaalleen, että tarjolla on isoja, keskikokoisia ja pieniä popcornrasioita. Hetken mietittyään asiakas päätyy ostamaan mediumkokoisen laatikon pienen sijaan.

Tässä kohtaa June kaataa popcornit pienestä lootasta keskikokoiseen. Tällä hän osoittaa, että pieni ja keskikokoinen laatikko sisältävät saman määrän popcornia. Pieni laatikko maksoi 7,35 dollaria eli noin 6,18 euroa ja keskikokoinen 8,44 dollaria eli noin 7,10 euroa.

– Jos menet leffaan, ota suosiolla joko pieni tai iso annos, ei keskikokoista, June toteaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla miljoonia katsojakertoja

Videota on katsottu yli yhdeksän miljoonaa kertaa. 

– Nyt en enää ihmettele sitä, etten saa syötyä koskaan pientäkään annosta, tuumi joku.

– Ja tämän vuoksi tuon omat eväät leffaan, totesi eräs.

– Sieluuni sattuu, tuskaili joku.

Kaikki katsojat eivät uskoneet miehen väitettä. Jotkut huomauttivat, että mediumkokoinen laatikko ei tule aivan niin täyteen kuin pieni. Toisten mielestä June näytti lisänneen enemmän popcornia pieneen annokseen ensimmäinen ja toisen oton välillä ennen kuin kaatoi popcornit keskikokoiseen rasiaan.

Jotkut kommentoijat varoittelivat Junea siitä, että hän tulee tuon paljastuksen myötä saamaan potkut. Newsweekin mukaan mies olisi hiljattain ilmoittanut ottavansa lopputilin, mutta syytä irtisanoutumiselle sivusto ei kertonut.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja