Työntekijä paljasti, miten pikaruokaketjun suosikkikastike todellisuudessa valmistetaan ja ihmiset järkyttyivät: "En syö tuota enää ikinä"

0:45 Ruskean kastikkeen valmistus – näin se onnistuu takuuvarmasti!

Pikaruokaketju KFC:ssa väitetysti työskentelevä henkilö on paljastanut TikTokissa videomateriaalia ketjun suosikkikastikkeen valmistuksesta Briteissä, kertoo muun muassa Mirror.

Videolla: Osaatko tehdä ruskean kastikkeen? Näin se pitäisi tehdä!

TikTokissa leviää nyt video, joka on tuonut kyseenalaista julkisuutta Kentucky Fried Chicken- eli KFC-ketjulle. Eräs TikTok-käyttäjä kertoo työskentelevänsä ketjun ravintolassa Englannissa ja paljastaa videolla, miten ravintolan suosikkikastike todellisuudessa valmistuu.

Kastikkeen valmistus alkaa siitä, että isossa kattilassa on ”ruskeaa mönjää”. Se muodostuu kamarasta ja muista kanasta frittikeittimessä irtoavista osista. Tämän jälkeen joukoon lisätään vettä sekä maustepussukan sisältö. Ainekset sekoitetaan, jonka jälkeen kastike kypsennetään vielä kahteen otteeseen uunissa. Lopuksi kastike kaadetään siivilän läpi, jotta sieltä erottuu mahdolliset palaset.

Jos video ei näy, katso se täältä

Viraalihitiksi muodostunut video näyttää jakavan ihmisten mielipiteet. Videota kommentoineet kertovat olevansa järkyttyneitä.

– En syö tuota enää ikinä, eräs kommentoi,

– Toivon, etten koskaan olisi nähnyt tätä. Todella synkkää, toinen jatkoi

– Luojan kiitos olen kasvissyöjä, kolmas totesi.

Videon lataaja puolustaa kastiketta – myös muut ihmettelevät: "Ihmiset eivät selkeästi ymmärrä, mitä kastike on"

Videon ladannut nimimerkki Cheddar4.7 on kuitenkin itse asettautunut puolustamaan ketjun kastiketta.

– Kastike itse asiassa tehdään todella siistillä tavalla. Minä syön tätä edelleen, joten mikset sinäkin?

Osa käyttäjistä ihmettelee myös ihmisten järkytystä. TikTokissa muistutetaan, että kyseessä on täysin luonnollinen tapa tehdä kastiketta. 

– Ihmiset eivät selkeästi ymmärrä, mitä kastike on, TikTokissa kommentoitiin.

– Tämähän on todella paljon parempi valmistustapa kuin olisi voinut olettaa. Mitähän ihmiset ajattelisivat, jos näkisivät, miten kastikkeet yleensä valmistuvat? toinen jatkoi. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja