Suomalaiset bongasivat S-ryhmän porkkanapussista hämmentävän yksityiskohdan – näin ketjusta kommentoidaan: "Muissa yhteyksissä olemme erittäin tarkkoja"

1:01 Nahistunut porkkana uudelleen tuoreeksi? Testasimme suositun "porkkanaelvytyksen"

Sosiaalisessa mediassa on jo jonkin aikaa kiertänyt kuva S-ryhmän Kotimaista-brändin babyporkkanapussista. Pussin kyljessä olevan tekstin asettelu sekä hämmentää että naurattaa.

Videolla: Joko testasit tämän porkkanakikan? 

Oletko sinä huomannut hauskan yksityiskohdan Kotimaista-brändin porkkanapussissa? Brändin uudistettu pakkausdesign ei  ole välttämättä ihan loppuun ajateltu babyporkkanoiden kohdalla:

6414894500005_kuva1

Tuotteen nimi on aseteltu pussiin osissa, ilman tavuviivoja: BABY, PORK, KANA. 

Sosiaalisessa mediassa onkin nyt vitsailtu S-ryhmän porkkanapussin pitävän sisällään vauvoja, possua ja kanaa. S-ryhmän vähittäiskaupan valikoimajohtaja Antti Oksa kertoo MTV:lle, että pussista herännyt keskustelu on kantautunut myös ketjun tietoon. 

– Olemme noteeranneet asian. Kyseessä on täysi vahinko pakkausdesignin osalta, Oksa kertoo.

Uudistettu pakkausdesign herättänyt keskustelua

Oksan mukaan Kotimaista-tuotesarjan pakkausuudistuksesta on tullut jonkun verran palautetta, sillä tavuviivat ovat kadonneet myös muista tuotteista.

 –  Ihmiset ovat pohtineet, että mitä se tekee suomen kielelle, kun sanoja lyhennetään näin ilman tavuviivoja. Pakkaukset on suunniteltu visuaalinen design edellä ja muissa yhteyksissä olemme erittäin tarkkoja tuotenimien oikeakielisyydestä. 

Babyporkkanoiden pakkausdesignille on naureskeltu erityisesti Facebookin vegaaniryhmissä ja pohdiskeltu kieli poskella, voiko vauvaa, possua ja kanaa sisältävää babyporkkanaa nyt syödä. Ryhmissä on noussut esiin myös se näkökulma, miten ulkomaalaiset mahtavat ymmärtää tuotteen todellisen sisällön kaupassa asioidessaan. 

S-ryhmästä kuitenkin vakuutetaan, että vauvoja, possuja ja kanoja ei ole vahingoitettu babyporkkanoiden valmistuksessa. 

– Vahvistamme tämän. Vauvoja, possuja ja kanoja ei ole vahingoitettu. Nämä ovat S-ryhmän eettisten periaatteiden mukaisesti hiottuja porkkanoita. Ei ole tullut sivuosumia, Oksa nauraa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja