Burger King toi myyntiin älyttömän juustohampparin – joutui vannomaan, ettei kyse ole vitsistä

Söisitkö? Thaimaan Burger King julkaisi käsittämättömän juustopurilaisen 0:26 Söisitkö? Thaimaan Burger King julkaisi käsittämättömän juustopurilaisen
Kerrankin tarpeeksi juustoa! Söisitkö sinä tämän mykistävän purilaisen?

Burger Kingin älytön juustohampurilainen on noussut otsikoihin. Tätä markkinointitempaukseksi laskettavaa luomusta ei tosin ole tarjolla Suomessa.

Juustohampurilaisesta löytyy yleensä vain kaksi, parhaimmillaankin kolme juustosiivua – paitsi, jos asioit Thaimaan Burger Kingissä. Ketju julkaisi "aidon juustopurilaisen", jossa keltaista herkkua on 20 siivun verran, kertoo Global News.

Pieniä puutteita hampurilaisessa kuitenkin on. Siinä ei näet ole juuston ohella muita täytteitä, kuten kastikkeita. Juustovuoren alta ei löydy edes pihviä. Purilaisen ulkonäön näet jutun alussa olevalta videolta.

Yhtiö mainostaakin tuotetta "juuston rakastajille". Kaikkia juustovuori ei selvästi vakuuttanut, sillä Burger King joutui somessa todistelemaan, että kyseessä on oikea tuote.

– Tämä ei ole vitsi. Tämä on totta, yhtiö vannoi Facebookissa.

Aiemmin toisen thaimaalaisravintolan burgeri nousi otsikoihin sisältönsä vuoksi, sillä se saattoi hirvittää herkimpiä – söisitkö itse tätä?

Juustopurilainen saanut murska-arvioita: "Todellinen taistelu saada syötyä edes puolet"

Juustokeon sisältävä hampurilainen nousi pian somehitiksi. Matkabloggaaja Richard Barrow kävi maistamassa uutuustuotteen.

– Rakastan juustoa, mutta oli todellinen taistelu saada syötyä edes puolet. Pitäisikö grillata toinen puolikas? hän pohti Twitterissä.

Lifestyle Asian Eric E. Surbano kutsui purilaista "ruokarikokseksi". Surbanon mukaan "aito juustohampurilainen" ei kenties kuulosta karmealta, mutta totuus juuri tästä tuotteesta saattaa muuttaa mielen. 

– Se on selvästi vain markkinointijuoni (johon lankesimme, kun kerran kirjoitamme siitä) vai voisiko se oikeasti jonkun ihmeen kautta maistua hyvältä? Surbano pohtii.

Surbano kertoi maistaneensa juustomättöannosta, jotta kenenkään muun ei tarvitse.

– Joo, se oli kamala. Siis tiesin toki, että se tulee olemaan kauhea, mutta journalismin vuoksi, ja siksi, että pomoni pakotti, minun oli pakko tarttua juustoon, hän sanoo.

– Reiluuden nimissä sanottakoon, että kaikki tiimini kollegat pomoa myöten ottivat haukun tästä hirvityksestä, jotta näkisimme, olemmeko kaikki samaa mieltä. Ja kyllä, olemme kaikki sitä mieltä, että se on kauhea.

"Sokki ruoansulatuselimistölle"

Surbanon mukaan tuote on sekä kuiva että "sokki ruoansulatuselimistölle". 

– Siinä on kirjaimellisesti tuhannen kalorin verran tarpeettoman prosessoitua juustoa. Sekin vielä: tuotteeksi, jonka nimi on "aito juustohampurilainen", sen juustossa ei ole mitään aitoa.

Surbano kykeni syömään purilaisesta kaksi haukkua.

– Ajattelin, että se olisi edes niin hyvä, että voisin syödä sen loppuun. Mutta kykenin ottamaan vain kaksi haukkua ennen kuin heitin loput roskakoriin.

Katso myös: Lisää juustoa? Testasimme edulliset ja hintavat juustonaksut – lopputulos jakoi maistelijoiden mielipiteet:

Edulliset ja hintavat juustonaksut testissä – lopputulos jakoi maistelijoiden mielipiteet täysin:"Sen kliimaksi jäi toteutumatta!" 6:35
Halpa vs. kallis -tiimi vertaili juustonaksut.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat