Italialaisravintolan pasta-annos hämmentää somessa – tarjoilutapa lähinnä kiusallinen?
Belgiassa sijaitsevan italialaisravintolan tapaa tarjoilla pastaa pidetään lähinnä älyttömänä ja jopa kiusallisena.
Ravintolassa ruokaillessa haluaa usein nauttia herkullisen ruoan lisäksi myös ruoan kauniista esillepanosta. Mutta missä kohtaa erikoinen esillepano kääntyykin itseään vastaan?
Delish-sivusto kirjoittaa TikTokissa hämmennystä aiheuttaneesta italialaisravintolasta, jossa pastan asettelu perinteisesti lautaselle tuntui ilmeisesti liian tylsältä ajatukselta.
Sosiaalinen media tyrmäsi erikoisen tarjoilutavan
Belgiassa Deinzen kaupungissa sijaitseva ravintola La Sicilia tarjoilee pasta-annoksen hieman erikoisella tavalla.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
TikTokiin ladatulla videolla näkyy, miten tarjoilija pyöräyttää pastan asiakkaan lautaselle viinilasista. Tämän jälkeen tarjoilija kippaa vielä viinilasin pohjalle kasatun juustoraasteen koko komeuden päälle.
Tarjoiluoperaatio ei kestä kuin muutaman sekunnin, mutta video on kerännyt TikTokissa yli 16 miljoonaa katselukertaa ja ilahtuneita sekä hyvin hämmentyneitä kommentteja.
– Tapa, jolla hän viskasi juuston ja vain lähti, yksi käyttäjä naureskelee tarjoilijan toiminnalle.
– Kuvittele tilaavasi lasi viiniä ja se on täynnä juuston jäämiä, toinen toteaa.
– Miksei kaikkea pastaa tarjoilla tällä tavalla, kolmas pohtii.
Suuri osa kommentoijista piti tarjoilutapaa lähinnä kiusallisena ja pohti, paljonkohan lisää annoksen hintaan tulee tästä hyvin "kylmäksi jättävästä" tempusta.
Katso myös: Helppo tonnikalapasta: Katso vinkit valmistamiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan