McDonald's tarjoaa häihin superhalpaa ruokatarjoilua – matkassa on tosin yksi mutka

Pikaruokaketjujen hampurilaiset vastakkain – vertailussa Suomen kolme suurta: McDonald’s, Hesburger ja Burger King 6:09 Pikaruokaketjujen hampurilaiset vastakkain – vertailussa Suomen kolme suurta: McDonald’s, Hesburger ja Burger King
KATSO MYÖS: Pikaruokaketjujen hampurilaiset vastakkain – vertailussa Suomen kolme suurta: McDonald’s, Hesburger ja Burger King.

McDonald's tarjoaa Indonesiassa helppoa ja edullista vaihtoehtoa häiden ruokapähkäilyyn.

Oletko joskus kesän seitsemättä kertaa "saaristolaispöytää" kolutessasi pohtinut, kunpa häissä olisi tarjolla vain hampurilaisia ja nugetteja.

Pikaruokajätti McDonald's on kuullut tämän toiveen, mutta toistaiseksi vain Indonesiassa, kirjoittaa New York Post. Toisaalta, häät Balilla kuulostavat melko hyvältä!

235 dollarin "hääpakettiin" kuuluu 100 kanahampurilaista sekä 100 pakettia neljän nugetin pakkauksia. Euroissa paketille tulisi hintaa noin 214 euroa.

Lisämaksusta ruokakojuja

McDonald'sin Indonesian yritysviestinnän valvoja Rizki Haryadi kommentoi, että kanahampurilaisten ja nugettien lisäksi on olemassa myös muita vaihtoehtoja hääpaketiksi. 

– Tarjolla on myös muita palveluvaihtoehtoja, joissa voimme tarjota myös ruokakojuja lisämaksusta, Haryadi kommentoi The Sunille.

Minimitilaus on kuitenkin 200 tuotetta. Hintaan sisältyy ainoastaan ruoat, eikä esimerkiksi McDonald's-ravintolaa häiden pitopaikaksi.

Vaikka kyseessä on toistaiseksi vain Indonesiassa tarjottu palvelu, sitä voidaan ilmeisesti laajentaa myös muihin maihin, mikäli siitä tulee suosittu.

Katso myös: Tältä näyttää 24-vuotias McDonald's-ateria!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.