Testasimme, miltä huoltoasemien ikoniset ruoka-annokset oikeasti maistuvat – lopputulos yllätti

Millaista ruokaa suomalaisilta huoltoasemilta saa? MTV Uutiset testasi ikonisimmat annokset! 5:17 Millaista ruokaa suomalaisilta huoltoasemilta saa? MTV Uutiset testasi ikonisimmat annokset!
Miltä maistuvat huoltoasemien ikoniset ruoka-annokset tänä päivänä? MTV Uutiset testasi!

Huoltoasemaruoka ei nauti kovin mairittelevasta maineesta, mutta millaista ruokaa asemilta todellisuudessa saa? MTV Uutiset testasi!

Jokaisella meillä on todennäköisesti joku luottoannos, joka tulee tilattua, jos pitää pysähtyä syömään huoltoasemalla.

Se on ehkä jokin tuttu ja turvallinen ruoka, joka ei tuota pettymystä, mutta ei myöskään ehkä räjäytä tajuntaa suoranaisena kulinaarisena elämyksenä. Eihän huoltoasemaruoalta nyt kannata varsinaisesti sellaista odottaa – vai kannattaako sittenkin?

MTV Uutisten Makuja-toimitus kiersi syömässä kolmella eri huoltoasemalla kolme eri legendaarista annosta.

Katso jutun yllä olevalta videolta, millaisia tuntemuksia herättivät metsästäjänleike, vuohenjuustobroileri sekä lehtipihvi!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.