Tämä "Big Mac -hampurilainen" saattaa jakaa mielipiteet – Natalien uskomattomia kakkuluomuksia ei ole uskoa todeksi

realistinen hampurilaiskakku
Shutterstock

Nämä hampurilaiset, uimalelut ja vihannekset eivät ole sitä, miltä ne näyttävät.

Pääkuvan videolla neuvotaan, miten valmistat näyttävän merirosvolaivakakun kekseistä.

Useissa televisiosarjoissakin esiintynyt yhdysvaltalainen kokki Natalie Sideserf on erikoistunut hyperrealistisia lopputuloksia tuottaviin leivontatekniikoihin.

Sideserf Cake StudionInstagram-tili on täynnä kuvia ja videoita toinen toistaan hämäävämmistä ruoka-annoksista, jotka paljastuvat kuitenkin kakuiksi, kun niitä leikkaa.

Sideserfin leipomista kakuista kirjoittanut Unilad nostaa esille esimerkiksi täysin sipulia muistuttavan "kakkutikkarin".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon alussa leikkuulaudalla pyörii täysin aidon näköinen sipuli, mutta kun se leikataan halki, sisältä paljastuukin kakku.

– En aio valehdella. Tuo päällikerros hämäsi minua, eräs käyttäjistä kommentoi.

Uusi kakku joka maanantai

Kakkustudiolla on Instagramissa yli 700 000 seuraajaa ja profiilin kuvauksessa luvataan, että tilille ilmestyy uusi kuva tai video hyperrealistisesta kakusta aina maanantaisin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Natalien Big Mac -kakku esimerkiksi näyttää erehdyttävästi esikuvaltaan. Tästä purilaisesta haukkaaminen voisi olla jopa pettymys.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös tämä flamingo-uimalelu näyttää hätkähdyttävän paljon kumiselta ja ilmatäytteiseltä, mutta sisältä paljastuukin mehevän näköinen kakku.

Alta voit katsoa Natalie Sideserfin ohjevideon realistisen voipaketti-kakun valmistamiseen.

Lähteet: Unilad, Instagram

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.