Äidin superhelppo tapa, jolla saa poistettua broilerin rintafileistä sitkeät, valkoiset jänteet: "Paras kokkausniksi ikinä"

Broileri
Shutterstock

Amerikkalaisäiti kertoo oppineensa helpon tavan poistaa broilerin rintafileistä valkoiset jänteet ja sidekudokset haarukan ja talouspaperin avulla.

Mandy Klentz jakoi TikTokissa videovinkin kaikille kotikokeille, jotka käyttävät ruoanlaitossa broilerin rintafileitä. Valtavaksi hitiksi muodostuneella videolla Mandy, TikTokissa nimimerkillä raising_krazies, näyttää, miten broilerin fileistä saa poistettua superkätevästi ylimääräiset "valkoiset osat" pelkän haarukan ja talouspaperin avulla. Kyseessä on fileessä oleva jänne. 

– Paras kokkausniksi ikinä, Mandy lupaa videossaan.

Jänne todella irtoaa fileestä superhelposti ja nopeasti. Katso niksi ylläolevalta videolta! Jos video ei näy, katso se täältä. 

Broileri on suomalaisten suosikki

Broilerin asema suomalaisten ruokapöydissä on vahva. Tilastot paljastavat, että vuonna 2019 broileria kulutettiin yhteensä noin 136 miljoonaa kiloa. Se on neljä prosenttia enemmän kuin vuonna 2018. Määrä on reilu kolmannes kaikesta Suomessa syödystä lihasta.

Broileria syödään helppouden, monikäyttöisyyden ja maukkauden takia. Suomalaiset pitävät vähärasvaista broileria kaikkein terveellisimpänä lihana. Broileriakin terveellisemmäksi miellettään kala. 

Lähde: Insider

***

Testaa myös suosittu Lyonin kana:

2:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja