Juliette paistoi poikaystävälleen pihvin erittäin kyseenalaisella tavalla – älä missään nimessä kokeile tätä kotona

0:51 Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva quesadilla

Naisen pihvinpaistovinkistä TikTokissa tuli hitti. Ihmiset eivät vain ole ihan vakuuttuneita siitä, onko tapa järkevä. Sitä ei todellakaan kannata kokeilla kotona. 

Täydellisen pihvin paistamiseen on olemassa rutkasti eri metodeja. Yksikään ammattilaiskokki ei kuitenkaan ole vielä koskaan tiettävästi suositellut leivänpaahdinta paistovälineenä pihville. 

TikTok-käyttäjä Itsmeju1iette kuitenkin väitää tuoreella videollaan paistaneensa tällä tekniikalla täydellisen pihvin poikaystävälleen. Videolla on jo yli 1,6 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Videolla näkyy, kuinka Juliette laittaa kaksi pihviä leivänpaahtimeen paahtumaan. Hän odottaa, että pihvit saavat ruskistuneen pinnan, ennen kuin ottaa ne ulos paahtimesta. Brittilehti Mirror muistuttaa, että pihveistä valuu rasvaa leivänpaahtimeen ja tämä voi muodostaa todellisen hengenvaaran. Metodia ei siis missään nimessä kannata kokeilla kotona. 

Ei ole ensimmäinen kerta, kun videon ladannut Juliette kohauttaa ouduilla kokkausmenetelmillään. Nainen on aiemmin muun muassa valmistanut burgereita silitysraudalla ja hot dogeja kuivausrummussa. 

Monet käyttäjät tägäsivät Julietten videoon Gordon Ramsayn siinä toivossa, että huippukokki pistäisi naisen ojennukseen. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja