Kulinaristien rakastamalla The Kitchn -ruokasivustolla ylistetään Jamie Oliverin kanareseptiä yhdeksi maailman parhaista. Mikä Oliverin kanaruoasta tekee erityisen?
Yllä olevalla videolla valmistetaan toista suosittua kanaruokaa, Lyonin kanaa.
The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Faith Durand kertoo ihastuneensa reseptiin jo vuosia sitten. Kun Durand oli viisi vuotta sitten julkaissut reseptistä ylistävän artikkelin, myös muut suuret mediat, kuten Food52 ja New York Times bongasivat ohjeen ja kehuivat sitä vuolaasti. Alun perin ohje on peräisin Jamie Oliverin vuonna 2002 julkaistusta kirjasta Happy Days with the Naked Chef.
– Olin palavasti ihastunut tähän reseptiin, mutta viimeisen viiden vuoden aikana ihastus on muuttunut rakkaudeksi. Ruoka tuoksuu jumalaiselta, kun sitä valmistaa. Kun tein sitä ensimmäisen kerran, mieheni kysyi voihkien, mitä ihanaa ruokaa oikein teen, Faith Durand kuvailee.
Jos kuva ei näy, katso se täältä.