Mainos

3 yllättävää käyttötapaa munanleikkurille – ruoanlaitto nopeutuu!

Olitko jo aikeissa sanoa lopulliset hyvästit ikivanhalle munanleikkurillesi? Niin ei kannata tehdä, sillä munanleikkurille voi löytyä yllättävän hyödyllisiä käyttötarkoituksia keittiöstä!

Food and Wine -lehti esittelee videollaan muutama yksinkertaista keinoa käyttää munanleikkuria. Tämän luettuasi munanleikkuristasi saattaa tulla keittiösi käytetyin väline!

1. Sienet

Oletko valmistamassa sienikastiketta? Herkkusienien viipalointi kestää normaalisti minuuttitolkulla. Unohda perinteinen viipalointi, ja viipaloi herkkusienet yksitellen munanleikkurin avulla. Metallilangat sivaltavat sienestä täydellisen kokoisia, täsmällisiä viipaleita!

2. Marjat

Mansikat maistuvat ihanalta kesäisen täytekakun välissä, mutta marjojen perkaminen ja viipalointi tuntuu kestävän iäisyyden. Viipaloi marjat munanleikkurilla. Saat lopputulokseksi täsmälleen samanpaksuisia mansikkaviipaleita, eikä homma kestää paria minuuttia pidempään. 

3. Oliivit

Itsetehty pizza on mahtava herkku perjantai-illan iloksi. Oliivien viipalointi voi kuitenkin aiheuttaa sen verran harmia, että päädyt joka kerta ostamaan valmiiksi viipaloituja oliiveja. Osta ensi kerralla mieluummin parempilaatuisia, kokonaisia oliiveja, ja viipaloi ne munanleikkurisi avulla! Voit hyvin laittaa leikkuriin monta oliivia kerralla. 

Katso videolta, miten kikat toimivat!

Lähde: Food&Wine

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja