Mainos

2 houkuttelevaa tapaa: näin teet itse sandwich-jäätelöitä!

Kukapa ei rakastaisi sandwich-jäätelöitä? Voisi suorastaan sanoa, että tämän herkun keksijä oli nero. Kaikkein herkullisimmalta sandwich-jäätelöt maistuvat, kun teet ne alusta loppuun itse!

Itse tehdyt sandwich-jäätelöt ovat hauska tarjoiltava esimerkiksi lasten syntymäpäivillä. Niitä voi myös pakastaa ja syödä itse sokerihampaan kolottaessa.

Nopea tapa tehdä sandwicheja

Tarvitset vain pyöreitä suklaahippukeksejä ja lieriön muotoisen, pahvisen jäätelörasian. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi jäätelöä. Vanhan ajan vaniljajäätelö on lyömätön yhdistelmä suklaakeksien kanssa! 

Laita kaksi keksiä leikkuulaudalle odottamaan täyttämistä. Avaa jäätelörasia ja laita se lappeeltaan leikkuulaudalle. Leikkaa jäätelörasiasta pahvin läpi terävällä veitsellä pyöreitä kiekkoja. Viillä pahviin pieni viilto ja irrota se jäätelökiekon ympäriltä. Paina jäätelökiekko sitten keksien väliin! 

Vinkki: jos aiot tarjoilla herkun saman tien, lämmitä keksit nopeasti mikrossa ennen jäätelön lisäämistä. Pehmeää keksiä on helpompi haukata! 

Kokeile myös tätä

Jos sandwich-jäätelöt ovat todella mieleesi, voit kokeilla myös tätä hieman vaativampaa tapaa tehdä jäätelöitä.

Valmista itse jäätelöä kotona ja levitä se laakealle, matalalle astialle pakkaseen. Esimerkiksi piirakkavuoka toimii mainiosti. Pakasta jäätelöä yön yli. 

Valitse pyöreä piparkakkumuotti ja suunnilleen samankokoisia keksejä sandwichien tekemiseen. Paina pyöreällä muotilla jäätelöstä kiekkoja keksien väliin. 

Koristele jäätelöpinta keksien välissä eri värisillä strösseleillä, suklaahipuilla tai pienillä karkeilla!  

Katso video: 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja