Mainos

Zinni ja Arafat neuvottelivat Ramallahissa

Yhdysvaltain erityislähettiläs Anthony Zinni ja palestiinalaisten johtaja Jasser Arafat ovat neuvotelleet Ramallahissa.

Anthony Zinni ja Jasser Arafat kättelevät.

Yhdysvaltain Lähi-idän erityislähettiläs Anthony Zinni on tavannut palestiinalaisjohtaja Jasser Arafatin. Zinni ja Arafat keskustelivat mm. tulitauosta ja rauhanprosessin jatkamista.

Arafatin päämaja, Ramallah Zinni on ensimmäinen ulkomaalainen diplomaatti, joka on päässyt tapaamaan Arafatia sen jälkeen kun Israelin armeija tunkeutui viikko sitten Ramallahiin.

Taistelut Lähi-idässä ovat yhä kiihtyneet, ja ainakin neljätoista palestiinalaista on saanut surmansa tämän päivän aikana.

Israelin pääministeri Ariel Sharon näytti eilen vihreää valoa Zinnin ja Arafatin tapaamiselle. EU:n edustajat eivät sen sijaan onnistuneet tapaamaan Arafatia.

Israelilaiset sotilaat ampuivat tänään tainnutuskranaatteja Arafatin päämajan lähellä odottaneita toimittajia kohti. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Israel aikoo jatkaa palestiinalaislalueiden miehitystä Yhdysvaltain vetoomuksesta huolimatta. Pääministeri Ariel Sharonin mukaan operaatiota jatketaan, kunnes Israel on kukistanut terrori-iskuista vastuussa olevat tahot.

(Huomenta Suomi 05.04.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.