Mainos

Yökyläily ruokakaupassa ylitti uutiskynnyksen maailmalla – Helsinkiläiskauppias: "Tässä taidettiin luoda pala historiaa"

1:58

Kun helteestä uuvahtaneet asiakkaat vitsailivat, että olisi kiva päästä viileään kauppaan nukkumaan kovien helteiden takia, K-Supermarket Pohjois-Haagan kauppias Marika Lindforstarttui tuumasta toimeen. Viime lauantaina sata onnekasta asiakasta sai viettää yön ruokakaupan viileydessä.

Tempaus on kerännyt todella paljon huomiota: siitä on uutisoitu muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Venäjällä, Indonesiassa, Kamerunissa, Syyriassa, Ecuadorissa, Belgiassa, Unkarissa ja Meksikossa ja Kiinassa, jonka kieleen on vähän aikaa sitten syntynyt uusi sana eli "henkisesti suomalainen."

"Onhan se aika hienoa"

Suuret uutismediat, kuten Fox News, El País ja BBC ovat myös tarttuneet siihen.

– Sillä hetkellä ei käynyt mielessä, että olisimme kohta Indonesian ja Ecuadorin uutisissa. Onhan se aika hienoa, kun pohjoishaagalainen K-Supermarket nousee uutisiin eri puolilla maailmaa. Tässä taidettiin luoda pala historiaa, tyytyväinen Lindfors toteaa.

– Meillä oli yökyläilemässä noin sata asiakasta, ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. Tunnelma oli kotoisa, ja erityisesti lapset ja nuoret kehuivat kokemusta ikimuistoiseksi.

Kokemusta on kehuttu ikimuistoiseksi

Lindfors kertoo, että erityisesti lapset ja nuoret kehuivat kokemusta ikimuistoiseksi. Lapsista oli hienoa esimerkiksi päästä kokeilemaan kassakonetta.

Myös MTV Uutisten haastattelema ja kaupassa yönsä viettänyt Leila Sihvo kehuu kokemusta.

– Yö oli aivan mieletön kokemus. En edes muista milloin olen nukkunut näin hyvin, hän huokaa.

Voit lukea täältä, mitä kaupassa tapahtui ja kuinka Leilan yö sujui.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja