Mainos

Ylä-Anttila MTV3:n vastaavaksi päätoimittajaksi

MTV3-kanavan vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty päätoimittaja Merja Ylä-Anttila (40). Ylä-Anttila raportoi uudessa tehtävässään MTV Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Kylmälälle. Edellinen vastaava päätoimittaja Juhani Pekkala siirtyy uusiin tehtäviin konsernin ulkopuolelle.

Ylä-Anttila

Merja Ylä-Anttila on tänään nimitetty MTV3:n vastaavaksi päätoimittajaksi. Ylä-Anttila on kokenut journalisti, joka on työskennellyt MTV3-kanavalla vuodesta 1984 saakka. Päätoimittajana hän on toiminut vuoden 1998 alusta lukien, mitä ennen hän työskenteli mm. poliittisen toimituksen päällikkönä.

-Merja Ylä-Anttilan mukaan MTV3-kanavan uutis- ja ajankohtaistoiminnan päälinjauksiin ei ole tulossa suuria muutoksia. Keskitymme jatkossakin ennen kaikkea korkeaan journalistiseen laatuun. Uutistoiminnassa eivät mitkään muut seikat saa mennä riippumattomuuden eivätkä laadukkaan journalismin edelle. Jos näihin pystytään yhdistämään vielä ennakkoluulottomuus, nopeus ja rohkeus, olemme lähellä sitä tavoitetta, johon kanavallamme tähdätään, Ylä-Anttila sanoo.

MTV:n uutiset täyttävät syyskuun alussa 20 vuotta. Nykyisin kanava lähettää vuorokaudessa noin 20 erillistä uutis- ja ajankohtaislähetystä. Säännöllisiä lähetyksiä täydennetään online-sähkeillä MTV3 Tekstikanavalla, mobiilissa ja internetissä.

MTV3-kanavan suosituimmat uutislähetykset ovat kello 19.00 lähetettävät Seitsemän uutiset ja niiden yhteydessä lähetettävät Talousuutiset sekä kello 22.00 lähetettävät Kymmenen Uutiset. Talousuutiset tuotetaan yhteistyössä Kauppalehden kanssa. Seitsemän Uutisten tämän vuoden keskimääräinen katsojamäärä on ollut 920 000.

Toimitusjohtaja Ilkka Kylmälän mukaan uutis- ja ajankohtaisohjelmat muodostavat MTV3-kanavan rungon, jonka ympärille muu ohjelmakartta rakennetaan. Syksyyn mennessä MTV3:n uutishuone uusitaan kokonaisuudessaan samalla kun uutisten ilme muuttuu muun kanavailmeen uudistuksen yhteydessä.

-MTV:llä on erittäin keskeinen asema Suomessa valtakunnallisena mediana. Olemme saaneet asemamme määrätietoisella työllä ja panostamalla journalismin laatuun. Näitä panostuksia tullaan myös jatkamaan, Kylmälä sanoo.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.