Yksi Novak Djokovicin pääsponsoreista reagoi viisumiselkkaukseen

Novak Djokovic poistettiin Australiasta jo maanantaina, mutta tennistähden viisumiselkkauksen aallot lyövät vielä kiivaina. Yksi Djokovicin pääsponsoreista, vaatevalmistaja Lacoste haluaa keskustella tapahtuneesta serbin kanssa, kertoo The Independent.

Djokovicin reilun viikon kestänyt visiitti Australiassa päättyi lopulta karkotukseen maasta, kun liittovaltion oikeus ei hyväksynyt tämän valitusta viisuminsa perumisesta. Koronarokotuksesta kieltäytynyt Djokovic poistettiin näin maasta, eikä hän voinut osallistua kauden ensimmäiseen grand slamiin, Australian avoimeen tennisturnaukseen. Häntä uhkaa mahdollisesti myös kolmen vuoden maahantulokielto.

Djokovic matkusti Australiasta Dubain kautta kotimaahansa Serbiaan, missä hän sai sankarin vastaanoton. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet tyytyväisiä tapahtuneeseen. Djokovicin yksi pääsponsoreista, vaatevalmistaja Lacoste haluaa kuulla serbin version tapahtumista.

Yhtiön ja Djokovicin yhteistyö alkoi vuonna 2017.

– Otamme Novak Djokoviciin yhteyttä niin pian kuin mahdollista käydäksemme läpi tapahtumat Australiassa, Lacosten tiedotteessa sanottiin.

– Toivomme kaikille erinomaista turnausta ja kiitämme järjestäjiä heidän ponnisteluistaan turnauksen järjestämiseksi hyviässä olosuhteissa pelaajille, toimitsijoille ja katsojille.

Djokovic on voittanut Australian avoimet yhdeksän kertaa. Hänen oli määrä tavoitella turnauksessa kaikkiaan 21:ttä grand slan -turnauksen voittoaan.

Lue myös:

    Uusimmat