Tenniksen rääväsuulta yllättävä lausunto Novak Djokovicista – "En haluaisi olla missään tekemisissä tuon Novakin kanssa"

Tulosruutu: Novak Djokovicia odottaa karkotus Australiasta.

Australialainen tennispelaaja Nick Kyrgios ei halua missään nimessä kohdata Novak Djokovicia, jos serbialaistähti saa viisumiasiansa kuntoon ja pääsee osallistumaan kauden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen. 

Djokovicin, 34, tilanne on puhuttanut suuresti reilun viikon päästä käynnistyvien Australian avointen alla. 

Turnauksen miesten kaksinpelin puolustava mestari ja tittelin ennätykselliset yhdeksän kertaa voittanut Djokovic on viettänyt viime päivät melbournelaisessa hotellissa. Djokovic vietiin hotelliin odottamaan karkotusta Australiasta sen jälkeen, kun hänen viisuminsa peruutettiin lentoasemalla torstaina

Koronarokottamattoman Djokovic kertoi aiemmin saaneensa lääketieteellisen poikkeusluvan matkustaa maahan ilman koronarokotuksia, mutta rajaviranomaiset katsoivat, etteivät hänen maahantulon edellytyksensä täyttyneet.

Kyrgios, joka on itsekin aiheuttanut käytöksellään ja lausunnoillaan lukuisia kohuja urallaan, on osoittanut tukensa Djokovicille omalla tavallaan. 

– Jos hän saa pelata Australian avoimissa, en halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan, Kyrgios totesi lauantaina Sydneyssä. 

– Hänellä olisi paljon päättäväisyyttä pelata hyvin, ja hän haluaisi näyttää kaikille tämän takia. Enkä haluaisi olla missään tekemisissä tuon Novakin kanssa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Kyrgios uskoo, että viisumiongelma toimisi Djokovicille kentällä vain lisäsytykkeenä.

– Tiedämme kaikki, kuinka hyvä kilpailija hän on. Kukaan ei nouse mahtavaksi mestariksi kykenemättä ylittämään tällaisia vastoinkäymisiä.

Kyrgiosilla ja Djokovicilla oli vuosi sitten erimielisyyksiä Australian avointen karanteenimääräyksistä, joten australialaisen tuore puolustuspuhe on saanut yllättyneen vastaanoton. 

Djokovicilla olisi mahdollisuus saavuttaa Australiassa uransa 21. Grand Slam -voitto ja nousta miesten kaksinpelin historiassa yksin kyseisen tilaston kärkeen. Myös Rafael Nadalilla on turnauksessa sama mahdollisuus.  

Lue myös:

    Uusimmat