Yhteen muuttaminen paljasti naisen "likaisen" salaisuuden – kauhistunut mies purkaa tuntojaan: ”Mitä tapahtuu, kun saamme lapsia?”

Mies avautui Redditissä siitä, kuinka muuttaminen yhteen paljasti kumppanista miehen ällöttäväksi kokeman puolen. Paljastus herätti runsaasti pohdintaa ja keskustelua.

Yhteen muutto kumppanin kanssa paljastaa usein uusia piirteitä tuoreesta avopuolisosta. Eräs mies avautuu Reddit-sivustolla järkytyksestä, jota koki tajutessaan totuuden tyttöystävänsä hygieniasta. Kirjoituksesta ja sen herättämästä keskustelusta uutisoi Mirror.

Nimettömänä pysyttelevä mies kertoo seurustelleensa tyttöystävänsä kanssa muutaman vuoden, mutta vasta muutettuaan tämän kanssa yhteen puoli vuotta sitten, hän ymmärsi erään inhottavan yksityiskohdan naisen suihkutavoista.

"On nyt todella selvää"

Mies nimittäin väittää hänelle selvinneen, että hänen tyttöystävänsä käy suihkussa vain kerran 7–10 päivän ajanjaksolla. Ajatus ei tunnu miehestä hyvältä, mutta naisen mielestä harvoissa suihkukerroissa ei ole mitään ihmeellistä.

– Se, minkä olin aiemmin huomannut hieman, mutta on nyt todella selvää, kun vietämme jopa enemmän aikaa yhdessä, on hänen hienhajunsa. Tiesin jo seurustellessa, ettei hän pitänyt suihkussa käymisestä, mutta en tiennyt, että hän käy suihkussa vain kerran 7–10 päivän aikana, nimimerkki foulorfowl kirjoittaa.

Mies kertoo naisen todenneen, ettei tämä halua käydä suihkussa useammin, koska vesi ei tee hyvää hänen hiuksilleen. Mies on kuitenkin tarjonnut suihkulakkia tai ehdottanut, ettei tämä pesisi hiuksiaan aina suihkussa käydessään, mutta ei ole saanut hyvää vastausta.

– Huolenaiheeni on se, että olemme käyneet tämän keskustelun yli tusinan kertaa, mutta mikään ei ole muuttunut. Hän on alkanut käydä suihkussa tasan seitsemän päivän välein, mutta minusta se ei ole tarpeeksi.

Mies kertoo tuntevansa olonsa ääliöksi huomioidessaan tyttöystävänsä suihkukerrat, mutta hän kertoo myös tuntevansa olonsa kiusalliseksi nukkuessaan tämän kanssa samassa sängyssä. Miehen mukaan naisen hiukset ovat rasvaiset, ja lisäksi hän kaipaisi tältä hiukan feminiinisempää otetta, esimerkiksi sileäksi ajeltujen säärien muodossa.

Ei suihkua kuukautisten aikana

Kenties häiritsevintä naisen suihkutottumuksissa on kuitenkin se, ettei suihkukertoja ole enempää edes kuukautisten aikana. Kuukautisten aikana nainen ei itse asiassa halua käydä suihkussa ollenkaan, koska "ei tunne oloaan puhtaaksi".

– Se lisää 3–5 päivää suihkukertojen väliin riippuen siitä, mihin ne sijoittuvat. Viimeisimpänä kertana, joka tähän kirjoitukseenkin johti, kuukautiset alkoivat 7. päivänä [edellisestä suihkusta], joten hän meni suihkuun vasta 11. päivänä.

Mies kertoo hyväksyvänsä sen, että kaikilla on henkilökohtainen vapaus toimia haluamallaan tavalla, mutta siitä huolimatta hän kokee, että on olemassa jonkinlainen odotus hygienian tasosta. Näin ollen hän ei koe pyytävänsä liikoja.

– Suurin huolenaiheeni on se, mitä tapahtuu, kun saamme lapsia, ja mikä on hyväksyttävää/ok silloin.

"Ei se toimi ollenkaan noin"

Mies ei ollut mielipiteensä kanssa yksin. Kommentoijat yhtyivät siihen, että naisen käytös on käsittämätöntä.

– Hän on aikuinen nainen, jolla pitäisi olla joku käsitys perushygieniasta. On antisosiaalista laittaa muut kestämään hänen hygienian puutteensa, erityisesti, jos hän käy vaikkapa töissä. Sanoisin, että se, että hän sheivaisi, on enemmän hänen henkilökohtainen valintansa, mutta suihkussa käymättömys ja paha haju ei todellakaan ole oikein, nimimerkki Shallowground01 totesi.

Erityisesti suihkun väliin jättäminen kuukautisten aikana herätti paljon tunteita kommentoijissa. Aloittaja selitti kommenteissa, että avopuoliso ei halua "kaiken sotkeentuvan vereen", eikä tästä syystä käy suihkussa. Logiikka ei uponnut.

– Ei verta mene kaikkialle, kun käy suihkussa kuukautisten aikana. Minusta hänen pitäisi käydä terapeutilla, totesi nimimerkki metalbracelet.

– Ei se toimi ollenkaan noin. Eikö hän voi käydä suihkussa tamponi sisällään? ehdotti drawakangaroo.

– En ole koskaan kuullut kenestäkään, jolla olisi niin runsas vuoto, että verta menisi kaikkialle, jos alusvaatteet ottaa pois viideksi sekunniksi ennen suihkua, totesi AggravatingSalad.

Menneisyyden tapahtumat?

Keskustelussa nostettiin esille myös mahdollinen menneisyydessä tapahtunut seksuaalinen hyväksikäyttö, joka kommentoijien mukaan voisi johtaa siihen ettei itseään halua koskea, esimerkiksi juuri suihkussa.

– Näin naisena, joka käy suihkussa päivittäin, myös kuukautisten aikana, sanoisin, että se tuntuu vähemmän ällöttävältä suihkun jälkeen. Onko hänellä historiaa seksuaalisesta väkivallasta tai mielisairaudesta? Vakava kysymys, persephonewswrath sanoi.

Monen mielestä mies voisi jopa päättää parisuhteen ongelman vuoksi.

Kuinka usein suihkussa sitten tulisi käydä? Asiantuntija paljasti hyvän nyrkkisäännön.

Entä kannattaako suihkussa käydä aamulla vai illalla? Ja tiesitkö, miksi parhaat ideat tulevat suihkussa?

Lähteet: Mirror, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat