Norjalaismies istui alasti Ikean jakkaralle – "kapteenille" kävi huonosti

Norjalaismiehen intiimialueet joutuivat koetukselle tämän istahdettua alastomana Ikean jakkaralle.

Norjalainen Claus Jørstad on ilmaissut tyytymättömyytensä Ikean tuttuihin, reiällisiin Marius-jakkaroihin. Jørstad kärsii nimittäin polviongelmista, joiden vuoksi hän tarvitsee tuolia, jolle istahtaa suihkussa. Tuoliksi valikoitui Ikean tuttu jakkara.

Jørstad kirjoitti kritiikkinsä Norjan Ikean Facebook-sivuille. Päivitys on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. Päivityksessä mies kertoo, että etsi Ikeasta sopivaa tuolia, jolle asettaa takapuolensa suihkussa ja testasi sitä tavaratalossa – vaatteet päällä tietenkin. Tuoli tuntui mukavalta ja kirkkaanpunainen versio valikoitui miehen mukaan kotiin.

– Asetin huonekalun suihkuun ja hyppäsin mukaan. Ilman vaatteita tällä kertaa. Laitoin takapuoleni tuolille ja aloin vaahdottaa itseäni. Mukaan lukien kapteenia ja kahta perämiestä, mies kirjoittaa.


Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Claus Jørstad avaa, että kapteenilla ja perämiehillä hän viittaa intiimialueisiinsa.

– Olette ruotsalaisia, joten tiedän, ettette pidä suorista viittauksista lisääntymisyksikköön, joten kutsun niitä kapteeniksi ja perämiehiksi, hän selventää.

Metaforinen tarina jatkuu yllättävissä merkeissä.

– Kun saippuaa menee kannelle, kapteeni ja miehistö menevät vähän sekaisin sumussa, Jørstad kertaa tilannetta.

"Mahtava kipu iski kuin salama vatsaani"

Norjalaismiehelle kävikin sitten köpelösti.

– Kippari livahti huomaamatta yhteen reikään. En huomannut sitä aluksi, mutta tiedättehän, yleensä asiat laajenevat kuumassa. Kun kippari on höyryävän kuuma, myös se laajenee. 

Loput on helppo kuvitella. Jos uskaltaa. Mies huomasi vahingon vasta yrittäessään nousta ylös.

– Mahtava kipu iski kuin salama vatsaani. Hiton kippari oli jumissa reiässä. 

– Istuin ja istuin niin pitkään , että kuuma vesi loppui. Ja kuten tiedätte, kun kuuma vesi loppuu, se muuttuu kylmäksi. Kamalan kylmäksi.

Ja se auttoi.

– Kylmä vesi kutisti kapteenin ja niin olin taas vapaa mies. Joten minulla on teille yksi kysymys: Löytyykö teiltä tätä jakkaraa keltaisena?

Ikealta vastattiin miehen huiman suosion saaneeseen päivitykseen.

– Hej, Claus. Oli surullista kuulla, että miehistö altistui tälle ja että siitä tuli melkein homma rannikkovartiostolle. Suosittelemme, että siirrät jakkaran suihkusta ja asetat sille vaikka kukkia, Lisa-Mari Ikean asiakaspalvelusta vastasi.

Lisa-Mari kertoi myös, että Marius-tuolia saa valitettavasti vain mustan, valkoisen ja punaisen värisinä. Norjalaismies jää siis ilman keltaista jakkaraansa. Hän ilahtui kuitenkin Ikean rennosta vastauksesta hänen julkaisuunsa.

Video: Tuoli avuksi tehotreeniin!

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat