Yhdyntä ei tunnu miltään – mikä avuksi? Raati vastaa: "Saman, mitä saan yhdynnästä, saan myös halauksesta"

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
KATSO MYÖS: Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? Asiantuntija vastaa.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Asia, josta ei oikein näe puhuttavan: nainen, kenelle yhdyntä ei tunnu miltään. Melkein sama kuin hampaita harjaisi. Nautin muusta seksistä orgasmien kera kyllä, mutta "sisäinen maailma" on tunnoton. Onko meitä tällaisia naisia paljonkin? Mitä ajattelet tilanteestasi?" kysyy nimimerkki Tunnoton?.

Näin raati vastasi

"Itselläni sama tilanne, yhdyntä ei tunnu miltään tai se tuntuu epämukavalta. Olen kokenut, että hieromasauva auttaa asiaa aika paljon."
– Nainen, 23, avoimessa suhteessa

"No siis, eihän se tunnu. Kostun helposti ja paljon, mutta täytyy olla todella iso "vehje", että se tuntuu. Ratsastaessa voin saada orgasmin ison kanssa. Ajattelen, että se on todella normaalia. Saan orgasmin helposti sormin, suin ja leluin, se riittää."
– Nainen, 31, naimisissa

"En ole erityisen innostunut yhdynnästä. Teen sitä vain kumppanin takia. Pidän muusta seksistä, ja saan suuseksin tai käsillä hyväilyn avulla ihan hyvin orgasmin. Yhdynnässä kivaa on läheisyys, mutta saman, mitä saan yhdynnästä, saan myös halauksesta."
– Nainen, 35, sinkku

"Pelkkä "liikkumaton sisätila" ei kai kellään tunnu missään (esimerkkinä tamponi). Tuntua voi aukolla ja mahdollisesti pohjassa, tai esimerkiksi sormea koukistaessa. Kokeile penetraatiossa kulman muuttamista reippaasti."
– Nainen, 35, parisuhteessa

"Itseäni häiritsee välillä, etten päällä ollessani tunne juuri mitään. Siinä vaan sitten omat kädet kaveriksi, niin tuntuu paremmalta. Mies tykkää, kun päällä olen, joten sitäkin välillä itse haluan, vaikken siitä niin nautikaan. Ei siinä oikein muu auta..."
– Nainen, 21, parisuhteessa

"Jokainen on yksilö, eipä varmaan ole ainoa laatuaan. Mutta hyvää kumminkin se, että saat orgasmin edes jotenkin! Sehän se on rakastelun tarkoituskin!"
– Mies, 63, naimisissa

"Minä olin tällainen toistakymmentä vuotta. Sitten jossain vaiheessa hoksasin, että minun on pakko kiihottaa itseäni samalla, eli joko omat sormet tai lelu mukaan. Minulle aukesi ihan uusi maailma! Nyt penetraatio on se paras osa seksiä!"
– Nainen, 42, naimisissa

Katso myös: Oletko jo testannut? Tässä biisi varminta seksiasentoa orgasmiin. Juttu jatkuu videon alla.

Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin 0:50

"Enemmän sääntö kuin poikkeus. Harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, ehkä ratsastaessa "isolla". Joskus tähdet ovat oikeissa paikoissa oikean ihmisen kanssa, ja se onkin hirveän helppoa. Harvoin. Synnyttämisen jälkeen sain ensimmäisen kerran yhdyntäorgasmin."
– Nainen, 29, naimisissa

"Harvemmalle naiselle riittää pelkkä yhdyntä. Klitoriksen huomiointia ei voi painottaa liikaa. Eri asennoissa yhdyntä voi tuntua erilaiselta, mutta parhaimmillaankaan se harvoin yksin riittää. Pelkkä yhdyntä harvemmin räjäyttää kenenkään naisen maailmaa."
– Nainen, 38, sinkku

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat