Onko yhdyntä todella seksin paras osuus? Raati vastaa: "Itse haluaisin nauttia pidempään..."

Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin 0:50
KATSO MYÖS: Oletteko jo kokeilleet? Tässä viisi varminta seksiasentoa orgasmiin!

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys miehelle: miksi niin monille miehille viettely ja lämmittely on niin hankalaa? Miksi niin mielellään käydään mahdollisimman pian suoraan asiaan ennen kuin toinen on ehtinyt päästä tunnelmaan, miksei kosketteluun ja kiusotteluun ole halua? Onko itse yhdyntä oikeasti mielestäsi paras osuus?" kysyy nimimerkki Kouluttaja.

Näin raati vastasi

"Hyvää videopeliaikaa en halua käyttää turhanpäiväseen lämmittelyyn."
– Mies, 42, sinkku                      

"Viettelyä tehdään, kun alkuvaiheessa pyrkii pääsemään pukille. Jos seksiä saa viettelemättä seurustellessa, niin miksi käyttää aikaa viettelyyn. Nopea ejakulaatio on paras nautinto, niin voi palata takaisin puhelimen ääreen."
– Mies, 34, avoliitto

"Ainakin oma naiseni haluaa suoraan asiaan, ja loppuun mahdollisimman nopeasti. Itse haluaisin nauttia pidempään, mutta toteutan naiseni toivetta. Salaa unelmoin, että joskus saisin tavata naisen, joka haluaisi halia ja hyväillä ennen ja jälkeen, mutta..."
– Mies, 60, naimisissa                        

"Ei todellakaan ole paras osuus. Itse rakastan antaa hellyyttä ja huomiota naiselleni. Välillä itse yhdyntää ei edes tapahdu, vaan tyydytän naiseni sormillani, tai suuseksillä. Rakastan naistani."
– Mies, 41, parisuhteessa

"Riippuu naisesta ja myös siitä, minkä ikäinen mies itse on. Jos itse ei ole enää nuori, niin orastavat himot voivat viettelyn aikana lässähtää, jos nainenkaan ei ole enää hehkeimmillään. Jos liian pitkään lämmitellään, niin voikin olla valmis nukkumaan."
– Mies, 52, naimisissa

"Ei todella ole, voisin kiusata naista vaikka kuinka pitkään. Opin sen jo nuorena, että ei kannata hätäillä."
– Mies, 64, ei suhdestatusta

Katso myös: Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? Juttu jatkuu videon alla.

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17

"Voi, voi. Miehet, miehet. Liikaa edelleen miehiä, jotka ovat niin huonolla itsetunnolla varustettuja, että seksi pitäisi heiltä kieltää kokonaan. Tunnetaidot koulun opetussuunnitelmaan sekä empatian opettelu. Ei pelkkää yhdyntää."
– Nainen, 53, avioliitto

"Ei ole paras osuus. Voin ihan hyvin olla ilman koko yhdyntäosuutta, jos muut osuudet (suutelu, suuseksi, käsipelit) ovat kunnossa."
– Nainen, 36, avoliitossa

"Jos olen ihan rehellinen, paras osuus on se, kun vilkas ja liukas kieli sukeltaa jalkojeni väliin, ja saankin orgasmin jo lämmittelyssä."
– Ei sukupuolta, 44, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat