X-Factor-tuomari Demi Lovato auttaa mielellään vaikeuksissa olevia

X-Factor-tuomari, laulaja ja näyttelijä Demi Lovato on supertähti, joka on kulkenut kivisen tien huipulle. Henkilökohtaisten ongelmiensa takia otsikoissa ollut nainen auttaa mielellään muita heikoilla jäillä kulkevia.

Laulaja ja näyttelijä Demi Lovato on viime aikoina kritisoinut mediaa julkisuudenhenkilöiden epäkunnioittavasta kohtelusta. Tähti ihmettelee, miksei median edustajilla tunnu olevan mitään kunnioitusta tähtien yksityiselämää kohtaan. ´

– Artistit eivät ole kenellekään mitään velkaa. Kun valitsemme olevamme avoimia ja rehellisiä musiikissamme, tämäkö on se mitä saa kiitokseksi? Lovato ihmettee.

Tähti ei suosittele julkisuutta kenellekään, ellei ole todella lahjakas ja halua jakaa lahjaansa muun maailman kanssa.

– Jos haluat vain paparazzien seuraavan sinua, mieti uudestaan mitä pienessä päässäsi mietit, Lovato nuhtelee.

Lovato on sanonut, että antaisi kaikki menestyksestä saadut rahansa takaisin jos vain saisi yksityisyytensä takaisin.

Demi Lovaton kivinen tie

Julkisuuden paineet eivät ole Lovaton ainoa murhe. Tähden vastikään menehtynyt isä kärsi mielenterveysongelmista ja kivistä on ollut myös Lovaton tie.

Nuori nainen on kärsinyt kiusaamisesta, syömishäiriöstä ja itsetuhoisuudesta. Ei olekaan ihme, että juuri Lovato päätti ottaa yhteyttä Michael Jacksonin Paris-tyttäreen tämän jouduttua sairaalaan itsetuhoisuuden vuoksi.

– Isäni ei ikinä saanut kaipaamaansa apua. Kun hän menehtyi, ajattelin että kunpa olisin voinut voinut tehdä jotain, Lovato on sanonut.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähteet: Female First

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja