Mainos

WSOY perusti uuden pop-yksikön

WSOY on perustanut uuden itsenäisen kirjoja kustantavan yksikön, jolle etsitään vielä omaa nimeä. Yksikkö toimii Helsingin Kaapelitehtaalla ja sen vetäjä on Jyrki Nieminen, 44, joka toimi aiemmin Like-Kustannuksessa markkinointipäällikkönä, hallituksen varapuheenjohtajana ja oli mukana myös Liken kirjahankkeissa.

Yksikön toiminta-ajatus on tuottaa ja julkaista kirjoja populaarikulttuurin alueelta. Se julkaisee jo ensi syksynä mm. Vesa Kontiaisen ja Honey Aaltosen Hurriganes-kirjan ja J. Karjalaisen Nuotit ja tarinat. Se kustantaa myös kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Ohjelmistossa on lisäksi filosofiaan, uskontoon ja elämänkatsomukseen liittyvää tietokirjallisuutta. Vuotuinen tuotanto asettuu jo ensi vuonna 40-50 nimikkeeseen. Ensi syksynä ilmestyy kymmenkunta nimikettä.

Yksikkö julkaisee markkinointivälineenään omaa lehteä, jonka ensimmäinen numero ilmestyy toukokuun lopussa. Lehti on kaupunkikulttuurilehti, joka sisältää populaarimusiikin, elokuvan ja kirjallisuuden katsauksia. Sen journalistinen näkökulma on vastakulttuurinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.