Winnipeg-tähti otti kantaa Patrik Laineen sopimustilanteeseen – "Heidän on selvitettävä se"

Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Mark Scheifele ei halua puuttua liikaa Patrik Laineen ja Kyle Connorin sopimustilanteisiin.

Winnipegin tähtikaksikko Patrik Laine ja Kyle Connor ovat yhä ilman jatkosopimuksiaan. Yli 30 maalia ja 50 pistettä viime kaudella iskeneet hyökkääjät odottavat merkittäviä palkankorotuksia joukkueeltaan, eivätkä osapuolet ainakaan toistaiseksi ole päässeet vielä sopuun.

6,1 miljoonan dollarin (noin 5,5 miljoonan euron) vuosipalkkaa nauttiva Scheifele ei halua ottaa Laineen ja Connorin tilanteeseen liikaa kantaa, koska asia ei ole hänen päätettävissään.

– Se on jotain sellaista, mikä on täysin kontrollimme ulkopuolella. Kyse on heidän elämistään. Heidän agenttiensa ja joukkueen on selvitettävä se. Se ei ole meidän pelaajien tehtävä. Täytyy vain keskittyä kesällä itseesi ja omiin kehityskohteisiisi. Sen jälkeen tapahtuu, mitä tapahtuu. Ei ole mitään, mitä voisi tehdä, Scheifele toteaa NHL:n verkkosivuilla.

26-vuotias Scheifele otti kantaa myös jääkiekkomaailmaa värisyttäneisiin huhuihin, joiden mukaan Winnipegin pukukopissa olisi havaittavissa jonkinlaista eripuraa.

– Ihmiset voivat väittää mitä tahansa, mutta meillä on todella tiivis joukkue. Meidän kopissamme on hienoja jätkiä. Minulla ei ole epäilystäkään meidän pukukoppimme luonteesta ja yhtenäisyydestä, Scheifele vakuuttaa. 

Lue myös:

    Uusimmat