Kovaa ryöpytystä – legendaarinen kiekkopersoona kritisoi Patrik Laineen peliesityksiä: ”Jonkun pitäisi läimäyttää häntä”

Patrik Laineen maalittomuus on herättänyt huomiota laajalti ympäri kiekkomaailman. Legendaarinen kiekkopersoona Don Cherry lyttää suomalaistähden viimeaikaiset suoritukset tylysti.

Laine on ajautunut synkkään maalittomuuskierteeseen, sillä suomalainen on pelannut jo kymmenen ottelua ilman maaliakaan. Kahden viime kuukauden aikana täysosumia on syntynyt vain neljä.

Laineen kausi alkoi nihkeästi, mutta marraskuussa maalitahti oli hurjaa. Suomalaistykki iski 18 maalia yhden kuukauden aikana. Kiekkopersoona Don Cherry kritisoi tulokassopimuksensa viimeistä vuotta pelaavan Laineen peliesityksiä rajusti.

– Jonkun pitäisi läimäyttää häntä. Tämä on hänen sopimusvuotensa. Ala pelata poika, Cherry tylyttää Hockey Night in Canada -ohjelmassa.

– Tiedän, että hänellä on 25 maalia, mutta hän ei ole tehnyt mitään.

Cherry otti Laineen peliotteet puheeksi jo aikaisemmin tällä viikolla. Cherry odotti Laineen nostavan itsensä tämän kauden jälkeen yhdeksi liigan parhaiten palkatuista pelaajista, mutta nyt Laine on ajanut itsensä haastavaan asemaan.

– Häntä ei näytä kiinnostavan. Luulin, että hän on se kaveri, joka todella pelaa itselleen kovan sopimuksen. En tiedä, mitä on tekeillä. Kukaan ei lauo kiekkoa kuin hän.

– Luulin, että hänestä tulisi yksi kaikkien aikojen maalintekijöistä ja huippupalkattu pelaaja, mutta en tiedä, mitä Winnipeg aikoo tehdä nyt, Cherry kommentoi Prime Time Sportsin lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat