Jets-kapteeni kuuli Patrik Laineen avautumisesta – "Hän ei ole saavuttanut tätä yksin, voin taata sen"

Patrik Laineen avautuminen Winnipeg Jetsin peluutuksesta nousi puheenaiheeksi NHL-seuran harjoitusleirillä tiistaina. Joukkueen kapteeni Blake Wheeler rauhoitteli maalipyssyn kommenteista noussutta kohua. 

Sopimusneuvotteluja parhaillaan käyvä Laine lähetti viestin seuransa Jetsin suuntaan tiistaina Iltalehdessä. Nuori maalitykki esitti kritiikkiä siitä, ettei hän ole omasta mielestään saanut tarpeeksi vastuuta joukkueen kärkiketjuissa. 

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka tietää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine tylytti Iltalehden haastattelussa.

Wheeler on nähty yleensä ykkösketjussa Mark Scheifelen kanssa, ja kolmas lenkki kaksikon ympärillä on vaihdellut. Laine on nähty paikalla harvoin, mutta suomalaistähti on saanut vastuuta ylivoimassa Wheelerin ja Scheifelen rinnalla. 

– Hän saa paljon aikaa ykkösylivoimassa. Hän on nuori kaveri, joka on niittänyt paljon menestystä kolmen kauden aikana. Hän ei ole saavuttanut tätä yksin, voin taata sen. Se, että pelaaja haluaa lisää vastuuta ja jääaikaa, on hyvä ominaisuus. Nuo ovat hyviä asioita, Wheeler kommentoi Winnipeg Sunin mukaan.  

Wheeler totesi, että Laine on pelaajana vielä kasvuvaiheessa, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Hänen mielestään Laineen kommenteista ei kannata nostaa suurtä hälyä. 

– Se ei ole uutinen täällä (leirillä) tänään. Uskon, että osa kommenteista sai liian isot mittasuhteet. Tunne "Pattyn", eikä hän halua nimeään lehtiin tällä tavalla. Ei tämä ole iso juttu. Heräämme huomenna uusiin otsikoihin.  

– Olen tottunut tällaiseen, Wheeler summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat