Mainos

WFP aloitti jälleen ruokakuljetukset Afganistaniin

YK:n Maailman elintarvikeohjelma WFP aloitti jälleen tänään ruokakuljetukset Afganistaniin, kertoi WFP. Järjestön mukaan Kabuliin on tänään matkalla noin tuhat tonnia vehnää.

-Totesimme, että voimme viedä ruokaa maahan, ja otettuamme huomioon tilanteen vakavuuden päätimme aloittaa kuljetukset, sanoi järjestön tiedottaja Mike Huggins Pakistanin Peshawarissa.

WFP lakkautti ruokakuljetukset Afganistaniin maanantaina turvallisuussyistä. YK:n mukaan noin neljännes afganistanilaisista on joko täysin tai osittain riippuvainen ulkopuolisesta ruoka-avusta.

"USA:n ruokaa poltetaan"

Afganistanin itäisissä maakunnissa ihmiset ovat polttaneet Yhdysvaltain alueelle pudottamia ruokia, kertoi Talebanin tiedotusviranomainen Abdul Hanan Hemat. Hanan Hematin mukaan Khostin maakunnan Gurbuzin, Tanin ja Sabrin alueilla muslimit polttivat eilen amerikkalaiskoneista pudotettuja ruokapaketteja.

-He kutsuivat sitä (ruoka-apua) saatanalliseksi yritykseksi aiheuttaa kiistaa Talebanin ja Khostin asukkaiden välille, sanoi tiedottaja. Khostissa uskotaan olevan useita terroristiksi epäiltyjen koulutusleirejä. Yhdysvallat ja Britannia ovat mahdollisesti pommittaneet kyseisiä kohteita.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.