Wendie halusi kokeilla hääpukuaan yli 14 vuoden jälkeen – komerosta löytyikin aivan väärä asu: "Tyttäreni näki kauhistuneen ilmeeni"

Totuus"vaihtuneista hääpuvuista"paljastui vasta vuosien jälkeen 1:22
Totuus "vaihtuneista hääpuvuista" paljastui vasta vuosien jälkeen! CNN haastatteli Wendien lisäksi myös Amanda Timmiä, joka oli saanut väärän hääpuvun itselleen.

Wendie Taylor meni naimisiin vuonna 2006, mutta säilytti tietämättään väärää hääasua komerossaan yli 14 vuoden ajan. 

Wendie Taylor meni naimisiin jo vuosia sitten – mutta ei tässä mekossa. Wendie sai kokea suuren yllätyksen, kun päätti esitellä lapselleen häämekkoaan, kertoo CBS:n paikalliskanava.

Halusi esitellä häämekkoaan tyttärelleen

Yhdysvaltain Minnesotassa asuva Wendie oli katsellut Gilmoren tytöt -sarjan hääjaksoa 12-vuotiaan tyttärensä McKaylan kanssa ja kertonut tälle samalla omasta hääpuvustaan. Wendie tajusi, ettei tytär ole koskaan nähnyt pukua äitinsä päällä; hänhän oli nähnyt häistä vain kuvia.

Wendie haki hääpukulaatikkonsa kaapista, mutta sen avaaminen toi yllätyksen: sisällä ei ollutkaan Wendien häämekko.

– Avaamme laatikon, ja tyttäreni näki kauhistuneen ilmeeni, se ei ollut minun pukuni. Se on kaunis mekko. Se ei ole minun, Wendie kuvailee.

Mekkoa huoltanut yritys ei voinut auttaa

Wendie oli vienyt pukunsa vaatteiden kunnostamiseen erikoistuneeseen yritykseen vuonna 2006, jotta se pakattaisiin säilytystä varten oikein. Asu oli ollut laatikossa siitä lähtien.

Mekkoa huoltanut yritys on sittemmin vaihtanut sekä omistajaa että tietokonejärjestelmiä. He eivät ole pystyneet tarkistamaan järjestelmistään, kenelle mekko saattaisi kuulua.

Wendie toivoi somen voiman auttavan mekon omistajan löytymisessä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toinenkin nainen kokenut saman

Wendie julkaisi kuvan puvusta myös Facebookissa. Hän toivoisi, että voisi löytää mekon omistajan, ja kenties saada oman hääpukunsa takaisin.

– Oma mekkoni oli olkaimeton, kaksisävyinen, siinä oli helmikirjonta. Jollakulla muullakin on väärä mekko [kaapissaan], Wendie kuvaa.

CNN haastatteli myös Amanda Timmiä, joka päätti kahdeksan vuoden jälkeen tarkistaa oman hääpukunsa nähtyään Wendien tarinan. Kävi ilmi, että myös Amanda oli saanut väärän asun laatikossa itselleen, vaikka oli käyttänyt palveluntarjoajana eri yritystä kuin Wendie. Videon näet jutun alusta!

Lue myös:

    Uusimmat