Aubrey tilasi häämekon ja pettyi pahanpäiväisesti – hääpukuliikkeen vastaus paljasti hulvattoman totuuden: "Kuka olisi arvannut..."

Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat vessapaperia? 1:39
Katso myös: Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat paperista?

Aubrey hoksasi laittaneensa hääpuvun nurin päin ylleen vasta, kun luki liikkeen lähettämän vastauksen hänen asiakaspalautteeseensa. Kömmähdyksestä kertoo Daily Mail.

Kentuckylainen Aubrey, 33, kertoi hiljattain Facebookissa hilpeästä sattumuksesta, joka hänelle oli käynyt hääpukutilauksen kanssa. Häitään suunnitteleva nainen oli tilannut morsiusliikkeestä mekon ja turhautunut, kun se ei ollut näyttänyt ollenkaan siltä, miltä sen olisi pitänyt. Niinpä hän oli lähettänyt liikkeelle kipakan sähköpostin, jossa moitti saamaansa mekkoa.

Sitten kävi ilmi jotain hassua: morsiusliikkeen lähettämässä vastauksessa nimittäin pyydettiin Aubreyta ystävällisesti laittamaan mekko päälleen oikein päin. Vasta tässä vaiheessa Aubrey tajusi, että hän oli mokannut. Hänen kumppaninsakaan ei ollut hoksannut erehdystä, vaikka tämä oli ottanut häämekkokuvat.

– Kuka olisi arvannut, että he lähettivät mekon nurin päin käännettynä, Audrey kirjoitti itkunauruhymiön kera.

– Mekko olikin oikeasti kaunis!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naureskeli kömmähdykselleen Facebookissa

Huumorintajuinen Aubrey julkaisi päivityksessään kuvan itsessään nurin päin olevassa häämekossa, myymälän vastauksesta ja siitä, miltä mekko oikein päin puettuna näyttää. 

– Toivottavasti muut morsiamet lukevat tämän eivätkä järkyty tai mene paniikkiin, kun heidän häämekkonsa saapuu. Älkää esittäkö, etteikö näin muka voisi käydä teille! 

Selvensi, että kyseessä ei ole vitsi

Aubrey kirjoitti päivitykseen myös, että hän ei vitsaile. Jotkut olivat ilmeisesti epäilleet, että voiko hänen tarinsa todella pitää paikkansa.

– Toivoisin, että kyseessä olisi vitsi, mutta en minä ole niin luova! hän kirjoitti.

Audrey ei hoksannut, että mekko oli nurin päin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Syynä hilpeään kömmähdykseen oli Aubreyn mukaan hänen elämäntilanteensa. Hän pisti erehdyksensä kiireisen elämän, koulun, työn, hää- ja koronastressin sekä liian vähän yöunen piikkiin.

Aubrey ja hänen poikaystävänsä menivät virallisesti naimisiin jo aiemmin. Nyt he tekevät häävalmisteluja voidakseen pitää juhlat, kun heidän taloudellinen tilanteensa on parempi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat