Vuonna 2014 Ben palkkasi "surkean lastenvahdin" – meni sitten naimisiin hänen kanssaan

Vuonna 2014  Ben, 49, palkkasi lapsilleen "surkean lastenvahdin". Kolme vuotta myöhemmin hän kuitenkin asteli avioon samaisen, 20 vuotta nuoremman lastenvahdin kanssa! 

Krystle Romano tapasi aviomiehensä työpaikallaan. Ben, 49, palkkasi vuonna 2014 23-vuotiaan Krystlen lastensa hoitajaksi. Perheen lapset Francesca, Julianna ja Sal ihastuivat uuteen hoitajaansa.

Ben sen sijaan ei ollut ihastunut, kertoo 7news. Eronnut mies oli yksinkertaisesti tarvinnut lapsilleen hoitajan pikaisesti, mutta Krysten työn jälki ei mairitellut.

– Palkkasin Krystlen ja hän oli rehellisesti sanottuna surkein lastenhoitaja, joka meillä koskaan oli ollut: hänen tekemänsä ruoat olivat kauheita, hänen siivoamisensa oli karmeaa ja hän oli huono pyykkäämään, Ben kuvaa.

Melkein sai potkut 

Krystle olisi saanut potkut, jos perheen lapset eivät olisi niin mieltyneet näihin. Francesca jopa itki isäänsä säästämään Krystlen potkuilta.

Ben alkoi ajatella asiaa eri tavalla.

– Krystle ei ollut hyvä kotihommissa, mutta rakastin sitä, että hän teki lapseni onnelliseksi.

Pari vastaa vihakommentteihin huvittuneesti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Aluksi Ben ei jutellut Krystelle paljoakaan, koska halusi pitää suhteensa tähän "ammattimaisena". Yhtenä päivänä kaikki muuttui: Krystle oli laittautunut lähteäkseen ulos ja Ben ymmärsi pitävänsä tätä viehättävänä.

– Aloimme jutella enemmän, kutsuin hänet ja hänen poikansa jouluksi meille ja silloin todella lähenimme, Ben kuvaa.

Krystle ei aluksi pitänyt Benistä lainkaan

Krystlekin myöntää, ettei aluksi pitänyt Benistä lainkaan. Hän ei olisi edes suostunut joulukutsuun, jos lapset eivät olisi anelleet häntä paikalle.

Ben oli kuitenkin huomaavainen isäntä; hän oli hankkinut lahjoja myös Krystlen pojalle. Se kosketti Krystleä.

Lopulta kaksikko päätyi treffeille, mutta piti suhteensa aluksi salassa lapsiltaan.

– Aluksi oli ehdottoman jännittävää tapailla pomoani. Koko ajan mietimme Benin kanssa, mitä oikein olemme tekemässä. En ollut koskaan tehnyt mitään sellaista, Krystle kuvaa.

Rakkautta ei kuitenkaan voinut estää. Ben ja Krystle avioituivat vuonna 2017.

Krystlen ja Benin videoita seuraavat sadat tuhannet. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ikäero ihmetyttää: "Ihmiset pitävät Krystleä yhtenä tyttäristäni"

Krystle, nyt 29, on vain seitsemän vuotta vanhempi kuin yksi "lapsistaan." Francesca on 22-vuotias

– Kun olemme lomalla perheenä tai poseeraamme kuvassa, ihmiset pitävät Krystleä yhtenä tyttäristäni. Se ei vaivaa minua, olen tottunut, Ben sanoo.

Somessa parin tarina kerää jatkuvasto soraääniä. TikTok-kansa esimerkiksi uskoo Benin palkanneen Krysten vain siksi, että "tämä on kaunis".

– Kun tapasimme, hän oli 23 ja minä olin 43. Olimme aivan eri paikoissa elämissämme. Ei rakkautemme ollut suunniteltu. Jotkut netissä kutsuvat Krystleä onnenonkijaksi ja kodintuhoajaksi, mutta ei minulla ollut paljoakaan rahaa, kun tapasimme, Ben sanoo.

Miehen mukaan hänen yrityksensä itse asiassa alkoi menestyä vasta, kun hän tapasi Krystlen. Somessa parille kuitenkin povataan eroa.

– Kommentoijat sanovat, että Ben aloittaa suhteen seuraavan lastenhoitajan kanssa, Krystle kuvailee.

Pari vastaa vihakommentteihin huvittuneesti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Krystlellä on TikTokissa yli 300 000 seuraajaa. Vihakommenteista huolimatta katselukertoja satelee, ja Krystlen ja Benin harrastuksena onkin vastailla huvittuneesti vihakommentteihin.

– Kai ihmiset ovat kiinnostuneita meistä, koska se, että lastenhoitajasta tuleekin äitipuoli, on kuin romanttisen komedian juoni.

Katso myös: Sherry on 70-vuotias domina – löysi todellisen kutsumuksensa vasta avioliiton murennuttua!

Lue myös:

    Uusimmat