20-vuotias Hannah rakastui 29 vuotta vanhempaan mieheen – suhde herättää kummastelua: "Lapsenlapset sanovat minua mummiksi"

Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä 1:30
Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä. Teiniäitinä hän kohtasi vähättelyä ja ilkeilyä niin neuvolassa kuin lastentarvikeliikkeissäkin,

Hannahilla ja Samilla on 29 vuoden ikäero. Viettäessään aikaa yhdessä Sam ja Hannah saavat pitkiä katseita, ja heitä luullaan myös isäksi ja tyttäreksi.

20-vuotiaasta amerikkalaisnaisesta tuli parisuhteen myötä myös isoäiti. Hannah Ennis on kihloissa 29 vuotta vanhemman Sam Pruettin kanssa. Koska Samilla on lapsia, Hannah on nyt näiden "mummupuoli"; kertoo Yahoo.

Olivat aluksi työtovereita

Pari tapasi syksyllä 2019 töiden kautta.

– Meistä tuli melkein välittömästi hyviä ystäviä. Hengailimme yhdessä peli-iltoina, kävimme pienillä seikkailuilla ja lähennyimme. Ennen kuin tajusimmekaan, olimme rakastumassa, Hannah sanoo.

Hannah myöntää, ettei aluksi nähnyt Samia deittikumppanina.

– Rehellisesti ajattelin, että hän oli vähän itsepäinen ja vanha. En koskaan nähnyt itseäni tapailemassa häntä.

"Perheeni oletti Samin olevan kanssani vain siksi, että olen nuori"

Kaikesta huolimatta Sam ja Hannah rakastuivat. He ovat olleet yhdessä ystävänpäivästä 2020, ja elokuussa Hannah kosi Samia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Perheemme pitivät meitä kyllä hulluina. Koska olen nuorempi, perheeni oletti Samin olevan kanssani vain siksi, että olen nuori. Samin perhe oletti, että olen hänen kanssaan rahan takia, mikä on hullua, kun ottaa huomioon, että tavatessamme tienasin enemmän kuin hän, Hannah pohtii.

Nyt parin perhe on jo hyväksynyt suhteen.

"Lapset eivät tietenkään kutsu minua äidiksi, mutta lapsenlapset sanovat minua mummiksi"

Samilla on aiemmasta liitostaan neljä lasta, jotka kaikki ovat Hannahia vanhempia. Koska Samin lapsillakin on jo lapsia, Hannahista on samalla tullut "mummopuoli".

– Lapset eivät tietenkään kutsu minua äidiksi, mutta lapsenlapset sanovat minua mummiksi, Hannah kuvaa.

Viettäessään aikaa yhdessä Sam ja Hannah saavat pitkiä katseita, ja heitä luullaan myös isäksi ja tyttäreksi. Hannahin mukaan parin suhde kuitenkin toimii.

– Kun rakastat jotakuta, vain tiedät sen. Ei sitä tarvitse kyseenalaistaa. Vaikka tämä ihminen oli 29 vuotta vanhempi, sielusi kyllä kertoo [totuuden].

Lue myös:

    Uusimmat