Voiko sängyssä itsekeskeisen miehen "kouluttaa" paremmaksi? Naiset vastaavat

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Nykyään seksileluista on tullut huipputeknisiä design-tuotteita, jotka maksavat satoja euroja.

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kumppanini on kehunut minun olevan ensimmäinen mies, joka osaa seksissä ottaa hänenkin tarpeensa huomioon, ja olemme täysin tasa-arvoisia.

Kysyisinkin, oletko onnistunut kouluttamaan itsekeskeisestä miehestä tasa-arvoisen seksikumppanin, vai onko tämä ominaisuus luonteenpiirre, jota ei voi muuttaa? Miten koulutit seksin suhteen itsekeskeistä miestäsi?" kysyy nimimerkki Kaide.

Näin raati vastasi

"Jotkut miehet voi opettaa ja toiset eivät yhtään osaa ottaa sitä huomioon, jos yrittää vähän vihjata muuta. Ego? Sitten on niitä, jotka todella haluavat yrittää parhaansa, että molemmilla olisi kivaa."
– 28, avoliitossa

"Fiksu kysymys. En usko, että koulutuksella pääsee kovin pitkälle yksipuolisesti. Siihen täytyy olla valmius miehellä. Eli luonteenpiirre sitä varten. Niin sanotusti päälle liimattuna, opeteltuna tempputykityksenä käy pitkän päälle tylsäksi, eikä hemmo taida itsekään nauttia, jos ilman tunnetta temppunsa suorittaa illasta toiseen."
– 39, seurustelee

"Ei mielestäni toista voi kouluttaa. Seksi kahden kauppa, ja toisen täytyy haluta myös miellyttää toista. Meillä parani heti seksi, kun olimme olleet jo tovin suhteessa. Mies sanoikin, että haluaa miellyttää minua ja nauttii, kun minä nautin, asia myös toisinpäin. Seksi on parhaimmillaan, kun huomioidaan toinen ja siinä on 'henkinen yhteys'. Tämän olen kokenut vain viimeisimmän kanssa, tämä on rakkautta, jopa seksin lomassa!"
– 24, avoliitossa

"Jos mies on itsekeskeinen törppö, ei se 'kouluttamalla' parane. Ihmisen, riippumatta sukupuolesta, pitää mielestäni itse tajuta, kuinka toisia ihmisiä kohdellaan. Siinä ei pidä olla eroa, ollaanko sängyssä vai sen ulkopuolella. Osa tajuaa jo kotikasvatuksesta, osaa opettaa Siperia, osa ei tajua koskaan. Mutta aikuiselta on henkistä velttoutta odottaa, että joku 'kouluttaisi' olemaan ihmisiksi. Kyllä lähtökohdan pitäisi olla, että ollaan. Valitettavasti egoisteja ja idiootteja löytyy sukupuoleen katsomatta."
– 35, avioliitossa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat